Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Partit cabdal del sènior masculí de waterpolo contra el Sant Andreu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Partit cabdal del sènior masculí de waterpolo contra el Sant Andreu

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) el CN Sant Andreu en partit corresponent a la 10a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, la penúltima de la primera volta. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb divuit punts, afronta un matx transcendental contra un rival que és cinquè a només tres punts dels egarencs. En cas de triomf, el CN Terrassa n’encadenaria quatre consecutius.

El tècnic local, que encara el repte amb el planter al complet, no dubta en qualificar el compromís com a “decisiu”. “És un xoc vital per mantenir-nos entre els quatre millors i per continuar ben a prop del Sabadell”. Cobacho es mostra satisfet de la reacció de l’equip després del partit contra el Rubí i de la imatge oferta contra el Mediterrani. “Calia un toc d’atenció perquè les coses no anaven bé i havíem de canviar la dinàmica. Sembla que ho hem aconseguit, perquè contra el Mediterrani vam mostrar una altra cara. Necessitàvem un partit així, ja que estàvem entrenant bé, però ens costava reflectir-ho quan competíem. Vam estar ordenats i contundents i aquest és el camí que cal seguir”.

Respecte al contrincant de demà, l’entrenador egarenc en destaca la seva “intensitat”. “Ha guanyat el Mediterrani i el Mataró i només ha patit un mal dia contra l’Echeyde”. Cobacho recorda que el Sant Andreu és un conjunt que ja va demostrar la temporada passada la seva vàlua, atès que va acabar cinquè. L’equip que dirigeix Juan Carlos Sanchón ha incorporat tres jugadors, el veterà Germán Yáñez, que està lesionat, Eduardo Díaz i Guillem Frigola. El tècnic terrassenc en destaca l’aportació ofensiva de Niko Paul, la versatilitat i constància de Javi Bustos, l’experiència de Yago Bofill i la tasca a la boia de Mario Tenorio.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).