Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Partit cabdal del sènior masculí de waterpolo contra el Sant Andreu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Partit cabdal del sènior masculí de waterpolo contra el Sant Andreu

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) el CN Sant Andreu en partit corresponent a la 10a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, la penúltima de la primera volta. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb divuit punts, afronta un matx transcendental contra un rival que és cinquè a només tres punts dels egarencs. En cas de triomf, el CN Terrassa n’encadenaria quatre consecutius.

El tècnic local, que encara el repte amb el planter al complet, no dubta en qualificar el compromís com a “decisiu”. “És un xoc vital per mantenir-nos entre els quatre millors i per continuar ben a prop del Sabadell”. Cobacho es mostra satisfet de la reacció de l’equip després del partit contra el Rubí i de la imatge oferta contra el Mediterrani. “Calia un toc d’atenció perquè les coses no anaven bé i havíem de canviar la dinàmica. Sembla que ho hem aconseguit, perquè contra el Mediterrani vam mostrar una altra cara. Necessitàvem un partit així, ja que estàvem entrenant bé, però ens costava reflectir-ho quan competíem. Vam estar ordenats i contundents i aquest és el camí que cal seguir”.

Respecte al contrincant de demà, l’entrenador egarenc en destaca la seva “intensitat”. “Ha guanyat el Mediterrani i el Mataró i només ha patit un mal dia contra l’Echeyde”. Cobacho recorda que el Sant Andreu és un conjunt que ja va demostrar la temporada passada la seva vàlua, atès que va acabar cinquè. L’equip que dirigeix Juan Carlos Sanchón ha incorporat tres jugadors, el veterà Germán Yáñez, que està lesionat, Eduardo Díaz i Guillem Frigola. El tècnic terrassenc en destaca l’aportació ofensiva de Niko Paul, la versatilitat i constància de Javi Bustos, l’experiència de Yago Bofill i la tasca a la boia de Mario Tenorio.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.