Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Ortiz, Peña i Leitón, a la FINA Super Final de la Lliga Mundial Femenina

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bea Ortiz, Pili Peña i Paula Leitón, a la FINA Super Final de la Lliga Mundial Femenina

 

 

Les waterpolistes Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta per participar en la FINA Super Final de la Lliga Mundial Femenina que se celebrarà a Atenes (Grècia) del 14 al 19 de juny. El seleccionador Miki Oca ha elaborat una llista formada per quinze jugadores.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Absolut
FINA Super Final Lliga Mundial. Atenes (Grècia)
14 – 19 de juny

 

 

Alejandra Aznar 2000 CN Mataró
Marta Bach 1993 CN Mataró
Paula Crespi 1998 CE Mediterrani
Anna Espar 1993 CN Mataró
Clara Espar 1994 CE Mediterrani
Laura Ester 1990 CN Sabadell
Judith Forca 1996 CN Sabadell
Maica Garcia 1990 CN Sabadell
Irene González 1996 CN Sabadell
Paula Leitón 2000 CN Terrassa
Beatriz Ortiz 1995 CN Terrassa
Pili Peña 1986 CN Terrassa
Elena Ruiz 2004 CN Rubí
María Elena Sánchez 1994 CN Mataró
Roser Tarragó 1993 CE Mediterrani

 

Kazakhstan, Estats Units i Grècia, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup B, en el qual tindrà com a rivals Kazakhstan (dilluns 14, 15.00h), Grècia (dimarts 15, 20.15h) i els Estats Units (dimecres 16, 15.00h). El grup A està integrat per Canadà, Hongria, Japó i Rússia. Els aparellaments de quarts de final dels vuit equips participants se celebraran el dijous 17, ronda que marcarà el tall per la lluita per les medalles. Les semifinals estan programades per al divendres 18 i les finals, per al dissabte 19.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.