Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Pérez, 7è en 100 m esquena

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Oriol Pérez, setè en 100 m esquena en el Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu de natació

 

El nedador Oriol Pérez va classificar-se en setena posició en 100 m esquena 14 anys en el VII Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu que va celebrar-se el cap de setmana passat a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona. La competició va aplegar 563 nedadors de 211 clubs diferents.

Pérez va aturar el crono en 1.05.56, una marca molt semblant a la que havia assolit en les sèries, 1.05.47, vuitè millor temps dels inscrits. El nedador egarenc va ser finalista en una segona prova de la màxima cita estatal, els 200 m esquena 14 anys, distància en què va obtenir el novè lloc amb 2.21.78. En les sèries matinals, havia establert el setè millor registre amb 2.20.46. Pérez, a més, va ser 15è en els 200 m estils 14 anys (2.24.92) i 16è en els 400 m estils 14 anys (5.08.72).

El club va comptar amb una segona representant en aquest campionat, Gisela Guerrero, que va ocupar la 38a posició en els 100 m lliures 13 anys (1.05.08).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.