Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Or i plata per les jugadores del CN Terrassa presents en el Campionat d’Europa de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Camus, Pili Peña i Isabel Piralkova, jugadores de waterpolo del Club Natació Terrassa van disputar la final del Campionat d’Europa de waterpolo amb la selecció espanyola absoluta. També ho van fer Nina Ten Broek i Fleurien Bosveld amb la selecció dels Països Baixos.

Dissabte 13 de gener, es va disputar la gran final del Campionat d’Europa de waterpolo femení a Eindhoven. En aquesta, la selecció d’Espanya es va enfrontar a la selecció dels Països Baixos.

La final va ser un partit molt disputat, on fins sis segons abans de finalitzar el matx, les dues seleccions anaven empatades. Espanya va perdre per la mínima d’un gol davant de les de Països Baixos. El resultat final va ser de 7 a 8 (2-1; 1-4; 2-1; 2-2).

Les d’Espanya van començar el partit amb un resultat favorable en finalitzar el primer tram (2-1). Tot i això, la clau del matx va ser que les neerlandeses van assolir un resultat positiu en el segon tram, anotant 4 gols mentre que les d’Espanya en van fer únicament un. Les seleccions van anar al segon descans del matx amb un total de 3 gols per les d’Espanya i de 5 per les dels Països Baixos.

En el tercer tram, el resultat va ser el mateix que el del primer (2-1), amb un resultat acumulat de 5 a 6. Finalment, en l’últim tram, els dos equips van anotar dues dianes més cada un. La victòria va ser per les neerlandeses amb un resultat final de 7 a 8.

Les jugadores del CN Terrassa: Camus, Peña i Piralkova, es van penjar la medalla de plata, mentre que Ten Broek i Bosveld la d’or.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.