Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Onze podis en el XX Trofeu de l’Amistat – 5è Memorial Paco Arpide de patinatge artístic

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Foto: Nora Muñoz / Tot Cerdanyola

Onze podis en el XX Trofeu de l’Amistat – 5è Memorial Paco Arpide de patinatge artístic

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir onze podis en el XX Trofeu de l’Amistat – 5è Memorial Paco Arpide de patinatge artístic que va celebrar-se el cap de setmana passat al Pavelló Municipal Can Xarau-Paco Arpide de Cerdanyola del Vallès. La competició va aplegar més de 200 patinadors i patinadores d’arreu de Catalunya, una trentena del club.

El CN Terrassa va assolir un total de tres triomfs. Aleix Bou va imposar-se en categoria sènior masculina nivell 11, mateix èxit que van obtenir Nerea Nevado en categoria júnior femenina nivell 9 i Lucía Santillana en categoria cadet femenina nivell 10.

Al seu torn, Martina Garcia va ser segona en categoria juvenil femenina nivell 9. També van pujar al segon graó del podi Sonia Onandia en categoria júnior femenina nivell 11, Judith Romero en categoria cadet femenina nivell 10 i Daniela Pérez.

Finalment, Luisa Jiménez va classificar-se tercera en categoria sènior femenina nivell 10, a l’igual que Oriol Ponce en categoria cadet masculina nivell 11, Ainara Moreno en categoria cadet femenina nivell 9 i Paula Marina en categoria cadet femenina nivell 8.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).