Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Onze podis en el XX Trofeu de l’Amistat – 5è Memorial Paco Arpide de patinatge artístic

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Foto: Nora Muñoz / Tot Cerdanyola

Onze podis en el XX Trofeu de l’Amistat – 5è Memorial Paco Arpide de patinatge artístic

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir onze podis en el XX Trofeu de l’Amistat – 5è Memorial Paco Arpide de patinatge artístic que va celebrar-se el cap de setmana passat al Pavelló Municipal Can Xarau-Paco Arpide de Cerdanyola del Vallès. La competició va aplegar més de 200 patinadors i patinadores d’arreu de Catalunya, una trentena del club.

El CN Terrassa va assolir un total de tres triomfs. Aleix Bou va imposar-se en categoria sènior masculina nivell 11, mateix èxit que van obtenir Nerea Nevado en categoria júnior femenina nivell 9 i Lucía Santillana en categoria cadet femenina nivell 10.

Al seu torn, Martina Garcia va ser segona en categoria juvenil femenina nivell 9. També van pujar al segon graó del podi Sonia Onandia en categoria júnior femenina nivell 11, Judith Romero en categoria cadet femenina nivell 10 i Daniela Pérez.

Finalment, Luisa Jiménez va classificar-se tercera en categoria sènior femenina nivell 10, a l’igual que Oriol Ponce en categoria cadet masculina nivell 11, Ainara Moreno en categoria cadet femenina nivell 9 i Paula Marina en categoria cadet femenina nivell 8.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.