Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Judo

Onze medalles en la Copa Catalunya Aleví i Benjamí de judo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Onze medalles en la Copa Catalunya Aleví i Benjamí de judo

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir onze medalles (cinc d’or, quatre de plata i dues de bronze) en la Copa Catalunya Aleví i Benjamí de judo que va celebrar-se dissabte passat al Pavelló Poliesportiu Municipal de Santa Perpètua de Mogoda i que va aplegar més de 500 judokes, catorze dels quals del club.

Yahel Muñoz, Rubén Alcaide, Joan Montes, Joel Conejo i Iratxe Conejo van brillar en aconseguir la victòria. Al seu torn, Daniela Boissalier, Martina Boissalier, Martina Abad i Nicolau Cardona van penjar-se la medalla de plata, mentre que Iker Carrasco i Albert Cardona van obtenir la medalla de bronze. El debutant Arnau Pérez, Dani Arnal i Ariadna Úbeda també van quallar una bona actuació tot i no assolir plaça de podi.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.