Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Natació

Onze guardons

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Onze guardons en la XVIII Diada de la Natació Catalana

 

El Club Natació Terrassa rebrà onze guardons en la XVIII Diada de la Natació Catalana que se celebrarà el dilluns 20 de maig a les 19.30 hores al Caixa Fòrum de Barcelona sota l’organització de la Federació Catalana de Natació (FCN).

Les waterpolistes Sandra Domene i Olga Descalzi i el waterpolista Bernat Sanahuja recolliran dos premis cadascun. Domene i Descalzi rebran dues Mencions Especials, una pel títol mundial juvenil aconseguit a Belgrad (Sèrbia) i una altra pel títol europeu júnior assolit a Funchal (Portugal). Aquesta segona distinció la recollirà també Elia Montoya, companya de totes dues al sènior femení de waterpolo del club. Al seu torn, en el capítol masculí, Sanahuja serà guardonat amb dues Mencions Especials per la medalla de plata obtinguda en el Campionat del Món Juvenil de Szombathely (Hongria) i per la medalla de bronze aconseguida al Campionat d’Europa Júnior de Minsk (Bielorússia), distinció que també rebrà un altre egarenc, Oriol Rodríguez.

Igualment, en la disciplina de natació en aigües obertes, la nedadora Queralt Velasco recollirà dos premis, com a guanyadora de la Copa Catalana de Fons i com a tercera classificada del Circuit Català de Travessies. Així mateix, l’actual nedadora del club Cristina Garcia Kirichenko rebrà la Medalla al Mèrit Esportiu per la seva trajectòria esportiva com a nedadora al CN Lleida.

Finalment, el club serà premiat com a sisè en el rànquing de millors clubs catalans de l’any 2018, una classificació elaborada a partir d’un barem en funció de les puntuacions dels clubs en els campionats de Catalunya de totes les disciplines i categories.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.