Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Natació

Onze guardons

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Onze guardons en la XVIII Diada de la Natació Catalana

 

El Club Natació Terrassa rebrà onze guardons en la XVIII Diada de la Natació Catalana que se celebrarà el dilluns 20 de maig a les 19.30 hores al Caixa Fòrum de Barcelona sota l’organització de la Federació Catalana de Natació (FCN).

Les waterpolistes Sandra Domene i Olga Descalzi i el waterpolista Bernat Sanahuja recolliran dos premis cadascun. Domene i Descalzi rebran dues Mencions Especials, una pel títol mundial juvenil aconseguit a Belgrad (Sèrbia) i una altra pel títol europeu júnior assolit a Funchal (Portugal). Aquesta segona distinció la recollirà també Elia Montoya, companya de totes dues al sènior femení de waterpolo del club. Al seu torn, en el capítol masculí, Sanahuja serà guardonat amb dues Mencions Especials per la medalla de plata obtinguda en el Campionat del Món Juvenil de Szombathely (Hongria) i per la medalla de bronze aconseguida al Campionat d’Europa Júnior de Minsk (Bielorússia), distinció que també rebrà un altre egarenc, Oriol Rodríguez.

Igualment, en la disciplina de natació en aigües obertes, la nedadora Queralt Velasco recollirà dos premis, com a guanyadora de la Copa Catalana de Fons i com a tercera classificada del Circuit Català de Travessies. Així mateix, l’actual nedadora del club Cristina Garcia Kirichenko rebrà la Medalla al Mèrit Esportiu per la seva trajectòria esportiva com a nedadora al CN Lleida.

Finalment, el club serà premiat com a sisè en el rànquing de millors clubs catalans de l’any 2018, una classificació elaborada a partir d’un barem en funció de les puntuacions dels clubs en els campionats de Catalunya de totes les disciplines i categories.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).