Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Olga Descalzi, Sandra Domene…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Olga Descalzi, Sandra Domene i Elia Montoya disputen el Campionat d’Europa Júnior de waterpolo

 

Les waterpolistes del CN Terrassa Olga Descalzi, Sandra Domene i Elia Montoya han estat convocades amb la selecció espanyola júnior femenina per participar en el Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a Funchal (Portugal) del 9 al 16 de setembre. Descalzi i Domene, que van proclamar-se campiones del món juvenil diumenge passat, afrontaran la seva segona gran competició internacional d’aquest estiu.

L’equip dirigit per Miki Oca i Jordi Valls ha quedat enquadrat en el grup A. Debutarà diumenge (9.00h) contra Txèquia, l’endemà dilluns (18.00h) s’enfrontarà a Itàlia i dimarts tancarà la primera fase contra Bulgària (9.00h). La competició aplega tres grups més. El B està format per Hongria, Gran Bretanya, Israel i Eslovàquia; Holanda, Portugal, Alemanya i França integren el C; i Grècia, Rússia, Turquia i Romania el D. El primer classificat de cada grup accedirà directament als quarts de final, previstos per dijous, mentre que el segon i el tercer classificat hauran de disputar dimecres els vuitens de final.

La llista elaborada per Miki Oca i Jordi Valls és la següent:

Convocatòria Waterpolo Femení Júnior
Campionat d’Europa
Funchal (Portugal). 9 – 16 de setembre

 

Alejandra Aznar               2000            CN Sant Andreu

Alba Bonamusa                1999            CN Mataró

Paula Camus                    2002            CDN Boadilla

Helena Dalmases              1999            CN Sant Andreu

Olga Descalzi                2000           CN Terrassa

Sofía Díaz                        1999            CN Madrid Moscardó

Sandra Domene            2000           CN Terrassa

Gisela Farré                     2001            CN Sabadell

Mireia Guiral                    2000            CN Sant Andreu

Paula Leitón                    2000            CN Sabadell

Elia Montoya                 1999           CN Terrassa

Silvia Morell                     2000            CN Sant Andreu

Paula Rutgers                  2000            CN Rubí

Berta Setó                       2000            CE Mediterrani

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.