Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Obrim la piscina de 50m!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Obrim la piscina de 50m!

 

Altres novetats seran la possibilitat de jugar a pàdel, tennis i frontennis dos contra dos i la posada en marxa del rocòdrom

 

 

El Club Natació Terrassa obrirà demà dilluns 1 de juny la piscina de 50 metres després que ahir dissabte les autoritats sanitàries ho permetessin en el marc d’una ordre publicada al BOE relativa a la flexibilització de determinades restriccions en el Plan para la transición hacia una nueva normalidad. La piscina estarà disponible exclusivament per nedar, no per a ús recreatiu. De la mateixa manera, es podrà jugar dos contra dos a pàdel, tennis i frontennis i es posarà en marxa el rocòdrom.

El club mantindrà la setmana vinent els mateixos horaris que va anunciar abans de la reobertura del passat 25 de maig. Són els següents:

 

  De dilluns a divendres Dissabte i diumenge
Àrea Olímpica

Matí, de 8.30 a 14.30h

Tarda, de 16.00 a 22.00h

De 8.30 a 14.30h
Pla del Bon Aire De 16.00 a 22.00h De 8.30 a 14.30h

 

Després d’aquesta ampliació d’instal·lacions disponibles per als socis, les activitats que es podran desenvolupar al CN Terrassa seran les següents:

 

Àrea Olímpica

 

-Piscina de 50 metres. Aforament reduït.

-Pàdel (2 contra 2).

-Entrenaments individuals amb acompanyament d’un tècnic.

-Rocòdrom (2 persones, escalador i assegurador).

 

Pla del Bon Aire

 

-Tennis (1 contra 1 o 2 contra 2).

-Frontennis (1 contra 1 o 2 contra 2).

 

Totes aquestes activitats s’hauran de reservar prèviament a través de l’app o de la central de reserves. No es podrà accedir al club sense cita prèvia ni fora de l’horari reservat.

Els socis poden consultar amb detall totes aquestes novetats en aquesta guia.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.