Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Nova plaça de finalista de Mario Mollà al Campionat del Món Absolut de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, sisè en la final del 4×200 m lliures al Campionat del Món Absolut de natació

 

 

Nou rècord d’Espanya del quartet espanyol

 

 

 

El nedador Mario Mollà ha assolit una excel·lent sisena plaça en la final de 4×200 m lliures en la quarta jornada del Campionat del Món Absolut de natació en piscina curta que s’està celebrant a Melbourne (Austràlia) fins diumenge. És la tercera posició de finalista que obté Mollà, que ja havia estat sisè amb el quartet de 4×100 m lliures en la primera jornada de competició i amb el quartet de 4×50 m lliures en la tercera jornada.

El quartet estatal, completat per Luis Domínguez, Hugo González i Sergio de Celis, ha establert uns esplèndids 6.53.13 i ha destrossat el rècord d’Espanya anterior, 7.03.75, que van assolir a Castelló l’any 2009 Alan Cabello, Juanmi Rando, Brenton Cabello i Álex Villaécija. El títol mundial ha estat per als Estats Units amb un temps de 6.44.12, nou rècord del món. Austràlia, plata amb 6.46.54, i Itàlia, bronze amb 6.49.63, han ocupat les dues altres places de podi.

Domínguez ha nedat la primera posta amb un registre d’1.43.02. Mollà n’ha pres el relleu i ha cobert els 200 metres en 1.42.69. González ha estat el tercer rellevista en saltar a l’aigua i ha establert un temps d’1.44.30. De Celis ha protagonitzat la darrera posta, en què ha aturat el crono en 1.43.12. Espanya s’ha quedat a més d’un segon del Japó, cinquè amb 6.52.04.

 

Rècord d’Espanya també en sèries

 

El quartet estatal ja s’havia exhibit en sèries en obtenir el setè millor temps dels inscrits amb 6.56.79, registre que rebaixava en gairebé set segons la plusmarca estatal. Mollà va nedar la segona posta amb un temps d’1.43.51

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.