Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Nou repte del sènior femení de waterpolo contra l’Astralpool CN Sabadell

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nou repte del sènior femení de waterpolo contra l’Astralpool CN Sabadell

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà dimecres (20.30h) l’Astralpool CN Sabadell en partit ajornat corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN, la segona de la segona fase. Després de la victòria vital contra el CE Mediterrani, el conjunt de Xavi Pérez, tercer de grup amb nou punts, encara un altre repte contra un rival directe, atès que l’equip de David Palma és segon amb tretze.

L’entrenador egarenc compta amb tot el planter disponible per afrontar el desafiament. “Arribem amb molt bones sensacions al derbi. L’equip està en fase ascendent, amb els conceptes cada cop més assumits. El triomf contra el Mediterrani ha de ser un punt d’inflexió. Mantenir aquesta línia ens ha de dur a classificar-nos per al play-off pel títol”.

Dit això, Pérez remarca l’exigència del xoc. “Ens enfrontem a un Sabadell que ve de jugar un partit de màxim nivell a Europa, a la piscina de l’Olympiakos, amb tot el que això suposa i amb el que t’aporta a nivell competitiu. Aquest estímul extra és molt difícil de contrarestar”. El tècnic local explica que l’equip ha treballat intensament per reduir aquesta distància en la preparació, cosa que no resulta fàcil.

Al marge d’aquest fet, Pérez afirma que l’equip de David Palma compta amb “jugadores brutals”. Enguany, l’Astralpool CN Sabadell presenta tres cares noves que s’han afegit a noms tan il·lustres com Maica Garcia, Judith Forca o Laura Ester. Es tracta d’Irene González, procedent del CN Mataró, que, hores d’ara, és la màxima anotadora de l’equip amb 31 dianes, i les internacionals holandeses Sabrina Van der Sloot i Maartje Keuning. “Totes tres tenen molt gol i molta incidència en el joc de l’equip”. L’entrenador local considera que una de les claus serà aturar Maica Garcia. “Per a mi, és la millor jugadora del món. Impedir que jugui un bon partit serà cabdal per a les nostres opcions”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.