Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Patinatge

Nou podis en el II Trofeu…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nou podis en el II Trofeu Figures Obligatòries de Patinatge Artístic

 

El CN Terrassa va sumar nou podis en el II Trofeu Figures Obligatòries de Patinatge Artístic que va organitzar el cap de setmana passat. La competició va aplegar 150 patinadors i patinadores d’iniciació i categories d’onze clubs diferents. Al marge de la representació local, van intervenir el CET 10, el CPA Mollet, el CPA Olesa, el CPA Cerdanyola, la UE Horta, el CPA Sant Celoni, el PA Palau, el CPA Molins de Rei, el PA Lliçà de Vall i Les Franqueses.

El club va doblar presència entre els millors en tres de les categories en joc. En Iniciació C majors, Eva Garrido va fer-se amb la victòria, mentre que Daniela Leyva va classificar-se tercera. Així mateix, en Iniciació B menors, Carla Pérez va vèncer i Noa Nevado va ocupar el tercer lloc, èxit que va repetir-se en Iniciació B majors, amb triomf per a Berta Moreno i tercera posició per a Oriol Ponce.D’altra banda, Aleix Bou i Míriam Martínez van guanyar en categoria Cadet i Debutants, respectivament. Laura Lao completa la llista de medallistes amb una segona plaça en Iniciació C menors.

 

Catorze places entre els deu primers

 

Al marge dels podis, el CN Terrassa va classificar catorze patinadores en el top ten de la categoria corresponent. En Iniciació C majors, Aina Riado va ser cinquena i Irene Gómez, desena. En Iniciació B majors, Abril Tejedor va classificar-se en quart lloc i Natalia Garrido i Paula Marina van compartir vuitena posició. De la mateixa manera, en Iniciació A, Lucía Santillana va ocupar la sisena plaça i Ainara Moreno va finalitzar desena. En Certificat, Laura Garcia va obtenir el vuitè lloc i Berta Romero, el novè. Finalment, Paula Pérez va ser quarta en Debutants; Victoria Ramírez i Joana Peñarroya van classificar-se sisena i setena, respectivament, en Cadet; Luisa Jiménez va acabar cinquena en Juvenil; i Laia Bou va aconseguir el quart lloc en categoria Sènior.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.