Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Nou podis en el II Trofeu…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nou podis en el II Trofeu Figures Obligatòries de Patinatge Artístic

 

El CN Terrassa va sumar nou podis en el II Trofeu Figures Obligatòries de Patinatge Artístic que va organitzar el cap de setmana passat. La competició va aplegar 150 patinadors i patinadores d’iniciació i categories d’onze clubs diferents. Al marge de la representació local, van intervenir el CET 10, el CPA Mollet, el CPA Olesa, el CPA Cerdanyola, la UE Horta, el CPA Sant Celoni, el PA Palau, el CPA Molins de Rei, el PA Lliçà de Vall i Les Franqueses.

El club va doblar presència entre els millors en tres de les categories en joc. En Iniciació C majors, Eva Garrido va fer-se amb la victòria, mentre que Daniela Leyva va classificar-se tercera. Així mateix, en Iniciació B menors, Carla Pérez va vèncer i Noa Nevado va ocupar el tercer lloc, èxit que va repetir-se en Iniciació B majors, amb triomf per a Berta Moreno i tercera posició per a Oriol Ponce.D’altra banda, Aleix Bou i Míriam Martínez van guanyar en categoria Cadet i Debutants, respectivament. Laura Lao completa la llista de medallistes amb una segona plaça en Iniciació C menors.

 

Catorze places entre els deu primers

 

Al marge dels podis, el CN Terrassa va classificar catorze patinadores en el top ten de la categoria corresponent. En Iniciació C majors, Aina Riado va ser cinquena i Irene Gómez, desena. En Iniciació B majors, Abril Tejedor va classificar-se en quart lloc i Natalia Garrido i Paula Marina van compartir vuitena posició. De la mateixa manera, en Iniciació A, Lucía Santillana va ocupar la sisena plaça i Ainara Moreno va finalitzar desena. En Certificat, Laura Garcia va obtenir el vuitè lloc i Berta Romero, el novè. Finalment, Paula Pérez va ser quarta en Debutants; Victoria Ramírez i Joana Peñarroya van classificar-se sisena i setena, respectivament, en Cadet; Luisa Jiménez va acabar cinquena en Juvenil; i Laia Bou va aconseguir el quart lloc en categoria Sènior.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).