Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Nou pàrquing de bicis i patinets

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nou pàrquing de bicis i patinets

 

 

El Club Natació Terrassa aposta decididament per la mobilitat sostenible. En aquest sentit, us comuniquem que ja teniu a la vostra disposició el nou pàrquing de bicis i patinets, un espai que hem ampliat notablement i que pretén incentivar l’ús de mitjans de transport nets en els teus desplaçaments cap al club.

 

L’espai d’aparcament s’ha triplicat. S’ha incrementat en 30 metres, de manera que ha passat dels 15 que tenia als 45 actuals. Quant al nombre de places disponibles, el creixement també ha estat remarcable. L’espai pot encabir més de 30 patinets i un centenar de bicis, mentre que abans de l’obra només podia acollir 15 patinets i 30 bicis. L’accés al pàrquing es porta a terme per la mateixa porta que abans mitjançant la targeta de proximitat.

 

Més llum, més seguretat, zona per deixar els cadenats i compressor per inflar les rodes

 

L’actuació no s’ha centrat només en l’augment d’espai disponible. El nou aparcament és més segur, atès que s’han introduït millores en les càmeres de vigilància. Disposa de més llum, d’una zona habilitada per deixar els cadenats i, properament, durant el mes de febrer, comptarà amb un compressor d’aire per tal que pugueu inflar les rodes.

 

 

+ NORMATIVA NOU PÀRQUING DE BICIS I PATINETS

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.