Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Nou medalles en el Trofeo Internacional Villa de Mairena Open de las Tres Culturas

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nou medalles en el Trofeo Internacional Villa de Mairena Open de las Tres Culturas

 

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir nou medalles (dues d’or, quatre de plata i tres de bronze) en el Trofeo Internacional Villa de Mairena Open de las Tres Culturas, cinquena etapa del Grand Prix Open Nacional, que va celebrar-se el cap de setmana al Centro Acuático Cavaleri de la ciutat sevillana. L’esdeveniment va aplegar 428 nedadors de 37 clubs diferents.

Miguel Durán i Aida López van sumar les dues victòries de la delegació local. El nedador extremeny va vèncer els 200 m lliures masculins amb una marca d’1.52.53, mentre que l’egarenca va imposar-se en els 400 m lliures femenins amb un temps de 4.32.57. Ambdós nedadors van repetir presència al podi, atès que Durán va obtenir la plata en els 400 m lliures masculins (3.58.54) i López va penjar-se la plata en els 200 m papallona femenins (2.21.85).

Ferran Siré i Eric Rodelas també van assolir dues medalles. Siré va adjudicar-se la plata en els 50 m papallona masculins (25.48) i el bronze en els 400 m lliures masculins (4.00.08). Rodelas, per la seva banda, va doblar bronze en finalitzar tercer en els 100 m braça masculins (1.05.11) i en els 200 m braça masculins (2.24.82). Finalment, Guillem Lázaro va fer-se amb la medalla de plata en els 200 m papallona masculins (2.10.89).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).