Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Notable actuació en la Final de Relleus de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Notable actuació en la Final de Relleus de natació

 

 

El Club Natació Terrassa va quallar una actuació notable en la Final de Relleus de natació, adreçada a nedadors d’entre 8 i 11 anys, que va celebrar-se dissabte a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona. La competició és el campionat de Catalunya de les categories prebenjamina i benjamina.

En categoria benjamina, el club va assolir set posicions de privilegi. El relleu format per Itziar Gallardo, Jadhai Lozano, Carla Parra i Júlia Ordóñez va ser cinquè en el 4×50 m lliures femenins 2012 (2.40.90). Així mateix, el quartet integrat per Valeria Arasa, Aneu Ambrós, Giulia Arveda i Andrea Cuenca va classificar-se sisè en el 4×50 m lliures femenins 2013 (3.06.85) i en el 4×50 m estils femenins 2013 (3.33.34). També van doblar posició d’honor el relleu format per Pol Santana, Daniel Carpintero, Lucas Sánchez i Jan Cano, sisè en 4×50 m estils masculins 2011 (2.50.13) i vuitè en 4×50 m lliures masculins 2011 (2.27.34). Finalment, Marta Guillamont, Laia Rojas, Carla Parra i Júlia Ordóñez van ser sisenes en el 4×50 m estils femenins 2012 (3.07.72) i Àlex Martínez, Marc Sala, Aitor Escobar i Xavi Guerrero van acabar vuitens en el 4×50 m lliures masculins 2012 (2.45.90).

Pel que fa a la categoria prebenjamina, Artur Álvarez, Aran Martínez, Pol Redon i Aleix Alsina van guanyar el relleu 4×50 m lliures (2.47.53). Així mateix, Artur Álvarez, Jon Rapprich, Aleix Alsina i Iker Pastor van classificar-se vuitens en el 4×50 m estils (3.26.14) i Aniol Sanz, Blanca Mur, Joel Fernández i Berta Vidal van finalitzar en 23è lloc en el 4×50 m esquena (4.18.85).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.