Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Nota oficial de la Federació Catalana de Natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nota oficial de la Federació Catalana de Natació

 

 

En relació al procés electoral del Club de Natació Terrassa i una vegada que en data 25 de maig de 2021, la Junta Electoral ha proclamat oficialment al Sr. Joan Herrera i la seva candidatura com a guanyadors d’aquest procés, fem pública aquesta nota amb l’ànim aclaridor i col·laborador, sent la nostra obligació com a òrgan rector a Catalunya de l’esport de la natació, el vetllar pel compliment i la interpretació correctes de les reglamentacions i normes reguladores.

Vistes les manifestacions efectuades per la Junta Electoral en el seu escrit de proclamació, en el que inclou acusacions de intimidacions i pressions imputades al Comitè d’Apel·lació, aquesta Federació Catalana de Natació vol fer palesa la imparcialitat i exemplaritat d’actuació del nostre Comitè Apel·lació, que com a òrgan col·legiat emet les seves resolucions basant-se en criteris legals i amb totes les garanties jurídiques a les parts interessades.

Destacar que en aquest procés electoral es va presentar una única candidatura amb el suport de signatures suficients d’acord amb el que estableixen els Estatus del Club de Natació Terrassa.

Finalment aquest procés electoral va acabar amb la resolució del Tribunal Català de l’Esport, que no va admetre per falta legitimació el recurs de la Junta Electoral i va ratificar, en la seva totalitat, la resolució del Comitè d’Apel·lació sent ferma i executiva a tots els efectes.

Com no pot ser de cap altra manera el nostre Comitè d’Apel·lació actua seguint el que estableixen els estatuts i les normatives vigents, i que en aquest cas ha tingut el suport del Tribunal Català de l’Esport.

Barcelona, 31 de maig de 2021

 

+ NOTA OFICIAL FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ (VERSIÓ PDF)

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).