Nota oficial de la Federació Catalana de Natació

Nota oficial de la Federació Catalana de Natació

 

 

En relació al procés electoral del Club de Natació Terrassa i una vegada que en data 25 de maig de 2021, la Junta Electoral ha proclamat oficialment al Sr. Joan Herrera i la seva candidatura com a guanyadors d’aquest procés, fem pública aquesta nota amb l’ànim aclaridor i col·laborador, sent la nostra obligació com a òrgan rector a Catalunya de l’esport de la natació, el vetllar pel compliment i la interpretació correctes de les reglamentacions i normes reguladores.

Vistes les manifestacions efectuades per la Junta Electoral en el seu escrit de proclamació, en el que inclou acusacions de intimidacions i pressions imputades al Comitè d’Apel·lació, aquesta Federació Catalana de Natació vol fer palesa la imparcialitat i exemplaritat d’actuació del nostre Comitè Apel·lació, que com a òrgan col·legiat emet les seves resolucions basant-se en criteris legals i amb totes les garanties jurídiques a les parts interessades.

Destacar que en aquest procés electoral es va presentar una única candidatura amb el suport de signatures suficients d’acord amb el que estableixen els Estatus del Club de Natació Terrassa.

Finalment aquest procés electoral va acabar amb la resolució del Tribunal Català de l’Esport, que no va admetre per falta legitimació el recurs de la Junta Electoral i va ratificar, en la seva totalitat, la resolució del Comitè d’Apel·lació sent ferma i executiva a tots els efectes.

Com no pot ser de cap altra manera el nostre Comitè d’Apel·lació actua seguint el que estableixen els estatuts i les normatives vigents, i que en aquest cas ha tingut el suport del Tribunal Català de l’Esport.

Barcelona, 31 de maig de 2021

 

+ NOTA OFICIAL FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ (VERSIÓ PDF)

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies