Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Cuenda jugarà l’Europeu cadet

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Noelia Cuenda jugarà el Campionat d’Europa Cadet de waterpolo amb la selecció espanyola

 

La waterpolista del CN Terrassa Noelia Cuenda ha estat convocada amb la selecció espanyola femenina per disputar el Campionat d’Europa Cadet que se celebrarà del 7 al 14 de juliol a Kirixi (Rússia).

El seleccionador Marc Comas ha elaborat una llista formada per quinze waterpolistes.

 
Convocatòria Waterpolo Femení Cadet
Campionat d’Europa
Kirixi (Rússia). 7-14 de juliol

 

Elena Alcón2004Real Canoe NC
Mar Carrasco2004CN Sabadell
Blanca Colominas2005CN Mataró
Noelia Cuenda     2004CN Terrassa
Elena Domínguez2004CN Los Reales
Giorgina Gallinato2004CN Ciudad de Alcorcón
Sandra García2005CN Atlètic-Barceloneta
Nerea Martín2004CN Atlètic-Barceloneta
Daniela Moreno2004CWP Elx
Alba Muñoz2005CE Mediterrani
Elisa Portillo2004CDN Boadilla
Elena Ruiz2004CN Rubí
Marina Serrano2004CN Sabadell
Mariona Terré2004CN Catalunya
Miren Urízar2005Urbat Ike

 

Israel i Sèrbia, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup A, en el qual tindrà com a rivals Israel (diumenge 7, 12.00h) i Sèrbia (dilluns 8, 15.30h). El grup B està integrat per Holanda, Txèquia, Turquia i França; el grup C el formen Hongria, Rússia i Croàcia; i el grup D aplega Grècia, Itàlia i Eslovàquia. El primer classificat de cada grup accedirà directament als quarts de final, mentre que el segon i el tercer disputaran la ronda de vuitens de final.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.