Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Pilota mà

Nil Gómez, semifinalista del Campionat d’Espanya Juvenil de Pilota a Mà

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nil Gómez, semifinalista del Campionat d’Espanya Juvenil de Pilota a Mà per Federacions Territorials

 

 

El manista del Club Natació Terrassa Nil Gómez va ser semifinalista del Campionat d’Espanya Juvenil de Pilota a Mà per Federacions Territorials que va celebrar-se a Logronyo del 2 al 4 d’abril. Gómez va representar Catalunya fent parella amb el manista de la Casa de los Navarros de Barcelona Asier Arribas.

Gómez i Arribas van debutar amb un triomf per 2 a 0 contra la parella de Castella i Lleó formada per Cubilla i Huerta. Posteriorment, en semifinals, la dupla catalana va caure per 2 a 0 contra la parella A de Navarra integrada per Iriarte i Maiza. Tot i plantar cara, el mal de mans dels manistes catalans i la lesió en un dit de Nil Gómez va acabar decantant la balança del costat navarrès.

Al marge de Gómez i Arribas, la selecció catalana que va competir a la capital de La Rioja va aplegar quatre manistes més, Víctor León, Pau Blanca i Víctor Maíz, de la Casa de los Navarros, i Sergi Queralt, del Club Gimnàstic Tarragona. Rubén Arribas i Àlex Ibarra van exercir com a tècnics.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.