Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Pilota mà

Títol català per a Nil Gómez

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nil Gómez, campió de Catalunya de pilota a mà per parelles en categoria juvenil

 

El pilotari Nil Gómez va proclamar-se campió de Catalunya per parelles en categoria juvenil en les finals de la competició que van celebrar-se dissabte al frontó de l’Àrea Olímpica. És el segon títol de Gómez enguany, ja que l’egarenc va adjudicar-se el títol en la modalitat individual el mes de gener.

Gómez i Lucas Pérez, de la Casa de los Navarros, van derrotar Asier Arribas i Christian Rumenov per 22 a 17 en un partit molt disputat amb fases diferenciades. Després de l’equilibri inicial, Arribas i Rumenov van obrir una escletxa. A l’equador del matx, Gómez i Pérez van reaccionar i van capgirar el marcador fins a assolir un avantatge final de cinc punts.

 

Sis finals més

 

El club va acollir sis finals més durant la tarda. La vetllada va començar amb la final de categoria benjamí, amb pilotaris procedents de l’escola de la Casa de los Navarros i Manista Barcelona. Pol Irazola i Bru Muedra van proclamar-se campions en superar Jokin Arias i Guillem Ros per 18 a 12. Tot seguit, en categoria infantil, Álex Dopazo i Víctor Martínez van guanyar María Isabel García i Leire Arribas per 18 a 9.

La competició va continuar amb la final de categoria femenina entre dues parelles de la Casa de los Navarros. Mariona Salat i Avril Márquez van adjudicar-se el títol en desfer-se de Josune Jiménez i Laura Mateos per 22 a 18 en un partit molt igualat.

En la final de 3a Categoria, Javier Marco i Oriol Catarecha, de la Casa de los Navarros, van aixecar el trofeu de campions en vèncer Alonso I i José Luis González, del Club Pelotari Santa Coloma, per 22 a 20. En 2a Categoria, el títol va correspondre als veterans Joan Oliva i Sanz III, del CN Barcelona, que van derrotar per 22 a 19 la parella de la Casa de los Navarros formada per Daniel Holgado i Imanol Narbáez.

La jornada va concloure amb la final de 1a Categoria, en la qual la parella del CN Barcelona integrada per Ortiz de Urbina i Cámara IV va aconseguir el títol absolut de Catalunya en guanyar Iván Cabrero i Álex Ibarra, de la Casa de los Navarros, per 22 a 16.

La cerimònia de lliurament de trofeus va comptar amb la presència de la vicepresidenta del CN Terrassa Cristina Rey; del president de la Casa de los Navarros Koldo Larrea; i del delegat de Mà de la Federació Catalana de Pilota Joan Molinas.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.