Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Ibáñez i Costa sumen quatre medalles a Madrid

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nerea Ibáñez i Melani Costa sumen quatre medalles en l’Open de Madrid de natació

 

 

Les nedadores Nerea Ibáñez i Melani Costa van quallar una magnífica actuació en l’Open de Madrid que va celebrar-se al Centro de Natación M-86 el cap de setmana passat. La prova està inclosa en el II Grand Prix Open RFEN de natació.

Ibáñez, que va competir a com a integrant de la selecció espanyola, va vèncer els 200 m lliures amb un registre de 2.02.02, tot superant Lidón del Campo i Àfrica Zamorano. En aquesta mateixa final, Melani Costa, que va nedar amb els colors del club, va ser quarta amb 2.03.63.

La nedadora mallorquina, al seu torn, va adjudicar-se els 400 m lliures amb un registre de 4.17.26, tot millorant els 4.19.24 que havia establert a les sèries matinals. Ibáñez també va pujar al podi en finalitzar tercera amb 4.18.49. Laura Garcia va adjudicar-se la medalla de plata.

La nedadora d’Albacete va aconseguir la seva tercera medalla en els 100 m lliures, prova en què va obtenir el bronze amb un temps de 57.05, només per darrere de Lidón Muñoz i de Marta González. Costa va acabar quarta en aquesta final amb 57.40.

Melani Costa i Nerea Ibáñez van nedar també els 800 m lliures mixtos, distància en què van classificar-se catorzena (8.58.93) i setzena (9.03.36), respectivament.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).