Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Ibáñez i Costa sumen quatre medalles a Madrid

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nerea Ibáñez i Melani Costa sumen quatre medalles en l’Open de Madrid de natació

 

 

Les nedadores Nerea Ibáñez i Melani Costa van quallar una magnífica actuació en l’Open de Madrid que va celebrar-se al Centro de Natación M-86 el cap de setmana passat. La prova està inclosa en el II Grand Prix Open RFEN de natació.

Ibáñez, que va competir a com a integrant de la selecció espanyola, va vèncer els 200 m lliures amb un registre de 2.02.02, tot superant Lidón del Campo i Àfrica Zamorano. En aquesta mateixa final, Melani Costa, que va nedar amb els colors del club, va ser quarta amb 2.03.63.

La nedadora mallorquina, al seu torn, va adjudicar-se els 400 m lliures amb un registre de 4.17.26, tot millorant els 4.19.24 que havia establert a les sèries matinals. Ibáñez també va pujar al podi en finalitzar tercera amb 4.18.49. Laura Garcia va adjudicar-se la medalla de plata.

La nedadora d’Albacete va aconseguir la seva tercera medalla en els 100 m lliures, prova en què va obtenir el bronze amb un temps de 57.05, només per darrere de Lidón Muñoz i de Marta González. Costa va acabar quarta en aquesta final amb 57.40.

Melani Costa i Nerea Ibáñez van nedar també els 800 m lliures mixtos, distància en què van classificar-se catorzena (8.58.93) i setzena (9.03.36), respectivament.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.