Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Nedadors i nedadores del CN Terrassa participen en el Trofeu Sant Jordi-Memorial Joan Ferri de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa va participar aquest cap de setmana en el 57è Trofeu Sant Jordi –  40è Memorial Joan Ferri, prova del Circuit Català de Trofeus de Natació, que es va desenvolupar a la piscina del CE Mediterrani. La competició que es va celebrar el 20 i 21 d’abril, va comprendre les proves de 100, 400 i 800 metres, així com relleus. El format de la competició va ser de contrarellotge i va albergar la categoria absoluta/junior, la màster i la d’infantil.

Per una banda, la competició en categoria absoluta celebrada el dissabte 20 d’abril, es va fer en sessions de matí i tarda, començant a les 9:30 hores i reprenent-se a les 16:30 hores.

Els nedadors i nedadores que es van llençar a l’aigua en la categoria d’absolut/júnior del CN Terrassa, van ser: Amy Lee, Aroa Espinosa, Carla Seco, Gisela Guerrero, Iris Ferrer, Ivel Solanellas, Júlia Monclús, Meritxell Puig, Mia Morral, Mireia Rizo, Adria Roy, David Samper, Eric Rodelas, Ferran Ruiz, Ferran Sire, Eric Sanchez, Guillem Perez, Jan Vilaseca, Joan Duran, Joan Ruiz, Miguel Sanchez, Nil Sanchez, Oriol Perez i Pau Molina.

Pel que fa als resultats, Ferran Siré es va penjar la medalla de bronze en 100 papallona, mentre que Oriol Pérez ho va fer en 100 esquena. En equips per relleus, el CN Terrassa va assolir la tercera posició.

En referència a l’equip màster que va participar-hi, del CN Terrasa, ho van fer: Silvia Pagès, Joaquim Lloberas, Carles Faro, Marian Garcia, Anna Serra, Titouan Gravellier, Patricia Molina, Sandra Faro, Mikel Prata, Pere Salguero, Juan Jesus Ruiz, Paula López, Andrea Canal, Gerard Toset, Victor Faro, Olga Alvarez, Conrad Muntada, Alba Moré, Isamar Matarín, Júlia Pérez, Judith Llamas i Adrià Sanz.

Carles Faro, va assolir el premi a la papallona, després de nedar els 50, 100 i 200 metres papallona.

Els nedadors d’infantil també van competir en el trofeu, ho van fer el diumenge 21 d’abril. El CN Terrassa, va estar representat per: Irene Castillo, Aina Cermeno, Queralt Diaz, Julia Ferrando, Emma Garrido, Carla Gonzalez, Martina Quiñonero, Hilaneh Saad, Laia Talavera, Joel Arnau, Alex Gaya, Alexander Hernandez, Eric Herrador, Eric Lobo, Victor Lobo, Abril Martinez, Iker Ortega i Biel Rodelas.

Quant als resultats, Victor Lobo va ser el segon classificat dels 100 esquena, mentre que Laia Talavera va ser tercera. En els 100 lliures, Queralt Diaz, qui va ser la guanyadora del Trofeu Sant Jordi, va assolir la medalla d’or, mentre que Martina Quiñonero es va penjar la de bronze. Finalment, en 200 estils, Joel Arnau va assolir la tercera posició de la competició.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).