MRW Terrassa renova com a…

MRW Terrassa renova com a patrocinador de la secció de waterpolo

 

El Club Natació Terrassa i MRW Terrassa han arribat a un acord pel qual l’empresa de missatgeria renova el patrocini de la secció de waterpolo per dues temporades més, l’actual, 2018-2019, i la següent, 2019-2020.

El conveni de col·laboració contempla que MRW gaudeixi de visibilitat per mitjà de diferents canals. Per exemple, la marca apareixerà en els casquets dels primers equips de la secció, en les publicacions, cartells i actes relatius a la secció i en la pàgina web a través d’un banner. Així mateix, disposarà de tres espais publicitaris en les instal·lacions del club, exposarà els seus flyers en els tres displays de què disposa el club i podrà realitzar un enviament anual als socis mitjançant el correu electrònic que contingui alguna promoció especial.  Com a contraprestació, MRW Terrassa farà una aportació econòmica anual al club.

MRW, l’empresa de transport i paqueteria urgent amb més de 40 anys d’experiència, manté la seva aposta pels patrocinis esportius i el seu acostament al món de la natació, amb el qual comparteix punts clau com la rapidesa, l’entrega, la velocitat, el prestigi i l’esperit esportiu.

“Per a nosaltres, és un plaer recolzar l’equip del Club Natació Terrassa perquè compartim valors que ens identifiquen com a marca, per exemple: fiabilitat, exigència, treball en equip, competitivitat, rapidesa… Aquests valors són clau del nostre èxit com a empresa i ara també podrem potenciar-los a través del patrocini de la secció de waterpolo del club”, assegura Pedro Pérez, franquiciat de MRW Terrassa.

 

El Grup MRW, compromès amb l’esport

 

El Grup MRW neix el 1977. De capital 100% estatal, és la marca de transport urgent per a enviaments estatals i internacionals amb més implantació. Més de 10.000 persones estan vinculades a la marca en més de 550 franquícies i 58 plataformes logístiques a Andorra, Espanya, Gibraltar i Portugal. El Grup realitza una mitjana de 62 milions d’enviaments anuals, tot aportant solucions de negoci concretes per a tot tipus d’empreses i particulars.

MRW ha estat pionera en la implantació de l’e-Commerce i ha esdevingut especialista del sector. Així mateix, ha satisfet la demanda dels clients particulars. Els valors diferencials de MRW són compromís, eficiència, transparència, innovació i el perfeccionament, dia rere dia, de la qualitat del servei.

 

 

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies