Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

MRW Terrassa renova com a…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

MRW Terrassa renova com a patrocinador de la secció de waterpolo

 

El Club Natació Terrassa i MRW Terrassa han arribat a un acord pel qual l’empresa de missatgeria renova el patrocini de la secció de waterpolo per dues temporades més, l’actual, 2018-2019, i la següent, 2019-2020.

El conveni de col·laboració contempla que MRW gaudeixi de visibilitat per mitjà de diferents canals. Per exemple, la marca apareixerà en els casquets dels primers equips de la secció, en les publicacions, cartells i actes relatius a la secció i en la pàgina web a través d’un banner. Així mateix, disposarà de tres espais publicitaris en les instal·lacions del club, exposarà els seus flyers en els tres displays de què disposa el club i podrà realitzar un enviament anual als socis mitjançant el correu electrònic que contingui alguna promoció especial.  Com a contraprestació, MRW Terrassa farà una aportació econòmica anual al club.

MRW, l’empresa de transport i paqueteria urgent amb més de 40 anys d’experiència, manté la seva aposta pels patrocinis esportius i el seu acostament al món de la natació, amb el qual comparteix punts clau com la rapidesa, l’entrega, la velocitat, el prestigi i l’esperit esportiu.

“Per a nosaltres, és un plaer recolzar l’equip del Club Natació Terrassa perquè compartim valors que ens identifiquen com a marca, per exemple: fiabilitat, exigència, treball en equip, competitivitat, rapidesa… Aquests valors són clau del nostre èxit com a empresa i ara també podrem potenciar-los a través del patrocini de la secció de waterpolo del club”, assegura Pedro Pérez, franquiciat de MRW Terrassa.

 

El Grup MRW, compromès amb l’esport

 

El Grup MRW neix el 1977. De capital 100% estatal, és la marca de transport urgent per a enviaments estatals i internacionals amb més implantació. Més de 10.000 persones estan vinculades a la marca en més de 550 franquícies i 58 plataformes logístiques a Andorra, Espanya, Gibraltar i Portugal. El Grup realitza una mitjana de 62 milions d’enviaments anuals, tot aportant solucions de negoci concretes per a tot tipus d’empreses i particulars.

MRW ha estat pionera en la implantació de l’e-Commerce i ha esdevingut especialista del sector. Així mateix, ha satisfet la demanda dels clients particulars. Els valors diferencials de MRW són compromís, eficiència, transparència, innovació i el perfeccionament, dia rere dia, de la qualitat del servei.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.