Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Molt bons resultats dels esportistes del CN Terrassa en el X Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Aleví de Natació i el VII Campionat d’Espanya de Natació Inclusiva

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Una delegació de nedadors i nedadores del Club Natació Terrassa han format part de la selecció de la Federació Catalana de Natació que ha participat aquest cap de setmana en el X Campionat d’Espanya de Natació per a seleccions autonòmiques i VII Campionat d’Espanya de natació inclusiva (categoria edat escolar). El campionat s’ha dut a terme a la piscina municipal Villa de los Barrios, a Cadis, en piscina de 25 metres.

De la vintena d’esportistes integrants de la selecció catalana, tres formen part del CN Terrassa, Pol Santana, Jan Cano i Adriana Rodriguez; mentre que dels cinc nedadors que formaven part de les federacions catalanes d’esport adaptat, dues d’elles, la Irache Torres i la Quynh Iglesias són nedadores del Club. Els entrenadors del CN Terrassa Víctor Muñoz i Jordi Bosch també han format part de la delegació catalana.

Pel que fa a la classificació general, la selecció catalana torna de Cadis amb bons resultats: ha assolit el tercer lloc tant en natació convencional i natació adaptada com en el còmput de natació inclusiva.

Pol Santana va competir en 50, 100 i 200 papallona, mentre que Jan Cano i Adriana Rodriguez ho van fer en 50, 100 i 200 lliures. Per altra banda, Quynh Iglesias, va competir en 50 i 100 lliures, així com en 50 i 100 esquena, mentre que Irache Torres ho va fer en 50 i 100 lliures, 100 esquena i 100 braça.

 

Bons resultats de Santana, Cano i Rodriguez amb la selecció catalana

Pol Santana, va posicionar-se quinzè en els 50 papallona, desè en els 200 papallona i dissetè en els 100 papallona. Tanmateix, va participar en el relleu dels 4×50 mixt estils, on es van posicionar com a primers classificats i es va penjar la medalla d’or.

Per altra banda, Jan Cano, va classificar-se com a desè classificat del 100 lliure, així com catorzè del 200 lliure i tretzè del 50 lliure. Així com, va competir en els relleus de 4×200 i 4×100 lliure, on es va penjar la medalla de plata.

Adriana Rodriguez, va assolir la vuitena posició dels 100 lliure, així com dels 200 lliure i dels 50 lliure. Així com, es va penjar la medalla d’or en el relleu mixt de 6×50 lliure i la de bronze en el 4×200 lliure. Tot i això, va assolir la cinquena posició en el 4×100 estils i la sisena en el 4×100 lliure.

 

Destacada actuació de la Irache Torres i la Quynh Iglesias

Les representants de la secció d’Adaptada, Irache Torres i Quynh Iglesias han fet una molt bona actuació al Campionat. Totes dues han nedat amb marques molt properes als seus millors registres i han assolit millors marques personals en algunes de les curses. Segons Jordi Bosch, coordinador i entrenador de la secció, “continuen amb la millora constant que busquem des de la secció”. Bosch ha valorat “el planter i l’escola que el CN Terrassa està creant en l’àmbit de l’esport adaptat”.

Cal destacar que aquest campionat ha suposat el debut de la Quynh Iglesias en el Campionat d’Espanya per a joves, i representa també el canvi de generació per a la Irache Torres, que l’any vinent ja passarà a competir amb la categoria absoluta.

Bosch torna de Cadis satisfet amb els resultats, pensant ja en els pròxims compromisos de la secció d’Adaptada, “enfocats a la temporada d’estiu”, ha destacat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.