Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Missatges i vídeos destacats

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Missatges i vídeos destacats

 

 

En aquest període especial de confinament, diversos equips i personalitats del club han volgut gravar un vídeo per difondre la seva opinió, per animar els companys o els aficionats o, simplement, per passar i fer-vos passar una estona divertida.

Els podeu veure també al nostre canal de Youtube i en la nostra pàgina de Facebook.

 

Vïdeo del sènior masculí de waterpolo – Tornarem a guanyar!

 

El sènior masculí de waterpolo t’envia un missatge ben clar d’esperança i optimisme. Ens tornarem a veure, tornarem a jugar, tornarem a guanyar! Però ara toca quedar-se a casa.

 

Natació – Vídeo de l’equip prebenjamí

 

Els prebenjamins de la secció de la natació ens diuen que, ben aviat, estarem tots junts de nou!
#joemquedoacasa

 

Vídeo de l’equip amateur de futbol – Challenge amb missatge

 

El primer equip de futbol ha gravat aquest vídeo amb el challenge viral del paper higiènic, però no s’oblida del més important. Tot anirà bé!

 

Missatge de Dídac Cobacho

 

Missatge del coordinador de la secció de waterpolo i entrenador del primer equip masculí Dídac Cobacho! Junts som forts! Ja queda menys perquè ens tornem a abraçar!

 

Missatge d’Eugeni López

 

Missatge del coordinador de la secció de natació i de l’entrenador del primer equip Eugeni López! Tots som Club, tots junts som més forts!

 

Vídeo de l’equip màster de waterpolo – Queda’t a casa

 

L’equip màster de waterpolo vol recordar-te la importància de quedar-te a casa en aquest vídeo. Ben aviat, tots junts de nou!

 

Futbol – Vídeo benjamí B

 

El benjamí B de futbol ens envia un vídeo ple de bons desitjos!

 

Natació adaptada – Queda’t a casa

 

El nostre equip de natació adaptada et mostra quantes coses es poden fer des de casa durant el confinament!

 

Waterpolo – La marea vermella tornarà!

 

Els més petits de la secció de waterpolo et recorden la importància de quedar-se a casa i remarquen que la marea vermella tornarà!

 

Natació – Missatge equip tècnic

 

L’equip tècnic de la secció de natació ha preparat aquest missatge per a tots els nedadors del club i, de rebot, per tots els qui estimem el club. Tornarem a estar junts! Terrassa Power!

 

 

Natació – Vídeo prebenjamins Sant Jordi

 

Els prebenjamins de la secció de natació han volgut decorar aquest Sant Jordi diferent amb una col·lecció de dibuixos de la seva collita!

 

Waterpolo – Vídeo alevins Sant Jordi

 

Els alevins de la secció de waterpolo han fet aquest vídeo especial per celebrar un Sant Jordi diferent!

 

 

 

Natació – Vídeo equip benjamí anècdotes i històries de natació

 

Els benjamins de natació han elaborat aquest vídeo amb anècdotes i històries sobre la natació i les piscines! Us encantarà!

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).