Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Miguel Durán, 2n en 400 i 800 m lliures en la Swim Cup

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Miguel Durán, segon en 400 i 800 m lliures en la Swim Cup Amsterdam

 

Cristina Garcia Kirichenko, tercera en 200 m esquena

 

 

 

Els nedadors del CN Terrassa Miguel Durán, Cristina Garcia Kirichenko i Marcos Rodríguez van disputar entre divendres i diumenge passat la Swim Cup Amsterdam, una prova rellevant per a l’elit de la natació espanyola, atès que va ser la primera ocasió per nedar per sota de les mínimes olímpiques per als Jocs de Tòquio 2020 segons els criteris de selecció que va publicar l’Àrea de Natació de la Federació Espanyola a principi de temporada.

L’extremeny, que va competir amb la selecció espanyola absoluta, va quallar una actuació notable en els 400 i 800 m lliures, distàncies en què va ser segon. En la prova curta, va aturar el crono en la gran final en 3.52.11, només per darrere d’Antonio Djakovic, guanyador amb 3.51.23. A les sèries matinals, Durán va ser el més ràpid amb un registre de 3.53.39. En la prova llarga, l’extremeny va establir un temps de 8.00.37, només superat per Albert Escrits, vencedor amb 7.56.49. D’altra banda, en els 200 m lliures, va ser onzè en la final B amb 1.50.57. Pel matí, havia obtingut el tretzè millor registre amb 1.50.49.

Al seu torn, Cristina Garcia Kirichenko va ser tercera en la final dels 200 m esquena amb una marca de 2.15.27, per darrere d’Àfrica Zamorano, guanyadora amb 2.11.76, i d’Aviv Barzelay, segona amb 2.13.44. La lleidatana havia assolit el segon millor temps en les sèries matinals amb 2.14.41. A més, Garcia Kirichenko va ser 22a en els 100 m esquena amb 1.05.61 i 35a en els 50 m esquena amb 31.68.

El club va comptar amb un tercer representant a la cita holandesa, Marcos Rodríguez. El nedador granadí va disputar la final B dels 400 m lliures, en què va ser dotzè amb 3.59.30. En les sèries matinals, havia establert l’onzè millor temps amb 3.59.31. Rodríguez va repetir posició en els 800 m lliures amb una marca de 8.26.29.

 

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.