Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Miguel Durán i Mario Mollà, convocats per al Campionat d’Europa Absolut

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Miguel Durán i Mario Mollà, convocats amb la selecció espanyola de natació per al Campionat d’Europa Absolut

 

Els nedadors del CN Terrassa Miguel Durán i Mario Mollà han estat convocats amb la selecció espanyola absoluta per participar en el Campionat d’Europa que se celebrarà a Budapest (Hongria) del 17 al 23 de maig. La llista elaborada per la Federació Espanyola de Natació està integrada per dotze nedadores i quinze nedadors.

Durán disputarà dues proves individuals en la màxima cita continental, els 400 i els 800 m lliures, distàncies en què es va proclamar campió d’Espanya recentment en l’Open que va desenvolupar-se a Sabadell. Mollà, al seu torn, afrontarà una prova individual, els 50 m lliures, prova en què va ser el millor espanyol a Sabadell, segon per darrere del polonès Konrad Cerniak. Els nedadors del club formen part també del relleu masculí de 4×200 m lliures, juntament amb César Castro i Moritz Berg.

 

Concentració dels relleus a Granada

 

Precisament, des de demà i fins al dissabte, Durán i Molla prendran part en una concentració dels equips de relleus que disputaran l’Europeu de Budapest. L’estada es desenvoluparà a la Facultat de Ciències de l’Esport de la Universitat de Granada. A més dels nedadors del club, es desplaçaran a la ciutat andalusa Moritz Berg (Real Canoe), César Castro (CN Santa Olaya), Alberto Lozano (CE Mediterrani), Aina Hierro (CN Palma de Mallorca) i Lidón Muñoz, Jessica Vall i Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu).

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).