Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Durán i Garcia, guanyadors absoluts de l’Open de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Miguel Durán i Marina Garcia, guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya Absolut Open de natació

 

L’extremeny va aconseguir la millor puntuació FINA en els 400 m lliures, mentre la nedadora del CN Sabadell la va assolir en els 200 m braça

 

 

El nedador del CN Terrassa Miguel Durán i la nedadora del CN Sabadell Marina Garcia han esdevingut els guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya Absolut Open de natació que va celebrar-se a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica entre dijous i ahir diumenge.

Durán i Garcia van encapçalar el rànquing per punts FINA gràcies a les marques assolides en els 400 m lliures masculins i els 200 m braça femenins, respectivament. L’extremeny va signar un registre de 3.52.67, que li va proporcionar 846 punts. Al seu torn, la barcelonina va aturar el crono en 2.26.91, temps que li va atorgar 849 punts.

En categoria masculina, el fondista del CN Sant Andreu Albert Escrits va assolir la segona millor puntuació amb els seus 15.24.26 en els 1500 m lliures (837 punts), mentre que Ferran Julià (CE Mediterrani) va obtenir la tercera en sumar 800 punts gràcies als 3.57.02 amb què va completar els 400 m lliures.

En l’apartat femení, Jessica Vall (CN Sant Andreu) va ser segona en nedar els 200 m braça en 2.28.77, marca que li va proporcionar 818 punts. Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta) va ser tercera en sumar 817 punts gràcies als 16.24.79 que va establir en els 1500 m lliures.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).