Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Durán i Garcia, guanyadors absoluts de l’Open de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Miguel Durán i Marina Garcia, guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya Absolut Open de natació

 

L’extremeny va aconseguir la millor puntuació FINA en els 400 m lliures, mentre la nedadora del CN Sabadell la va assolir en els 200 m braça

 

 

El nedador del CN Terrassa Miguel Durán i la nedadora del CN Sabadell Marina Garcia han esdevingut els guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya Absolut Open de natació que va celebrar-se a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica entre dijous i ahir diumenge.

Durán i Garcia van encapçalar el rànquing per punts FINA gràcies a les marques assolides en els 400 m lliures masculins i els 200 m braça femenins, respectivament. L’extremeny va signar un registre de 3.52.67, que li va proporcionar 846 punts. Al seu torn, la barcelonina va aturar el crono en 2.26.91, temps que li va atorgar 849 punts.

En categoria masculina, el fondista del CN Sant Andreu Albert Escrits va assolir la segona millor puntuació amb els seus 15.24.26 en els 1500 m lliures (837 punts), mentre que Ferran Julià (CE Mediterrani) va obtenir la tercera en sumar 800 punts gràcies als 3.57.02 amb què va completar els 400 m lliures.

En l’apartat femení, Jessica Vall (CN Sant Andreu) va ser segona en nedar els 200 m braça en 2.28.77, marca que li va proporcionar 818 punts. Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta) va ser tercera en sumar 817 punts gràcies als 16.24.79 que va establir en els 1500 m lliures.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.