Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Miguel Durán, a l’Amsterdam Swim Cup

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Miguel Durán, convocat amb la selecció espanyola per participar en l’Amsterdam Swim Cup

 

És la primera oportunitat per obtenir una mínima olímpica per als Jocs de Tòquio 2020

 

 

El nedador Miguel Durán ha estat convocat amb la selecció espanyola absoluta per participar en l’Amsterdam Swim Cup que se celebrarà a la capital holandesa del 13 al 15 de desembre. Es tracta d’una prova rellevant per a l’elit de la natació espanyola, atès que és la primera ocasió per nedar per sota de les mínimes olímpiques per als Jocs de Tòquio 2020 segons els criteris de selecció que va publicar l’Àrea de Natació de la Federació Espanyola a principi de temporada.

L’extremeny disputarà un total de tres proves en aquesta prestigiosa competició internacional. Debutarà el divendres 13 en els 200 m lliures, l’endemà dissabte afrontarà els 400 m lliures i clourà la seva participació divendres en els 800 m lliures.

La llista elaborada per Fred Vergnoux està formada per nou nedadores i cinc nedadors. En el capítol femení, han estat escollides Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), María de Valdés (CN Liceo), Marina García (CN Sabadell), Paula Juste (CN Lleida), Jimena Pérez (CD Gredos San Diego), Alba Vázquez (CN Colombino) i Lidón Muñoz, Jessica Vall i África Zamorano (CN Sant Andreu). En l’apartat masculí, i al marge de Durán, nedaran Francisco J. Chacón (CN Alcalá), Hugo González (Real Canoe NC) i Albert Escrits i Joan Lluís Pons (CN Sant Andreu).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.