Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Miguel Durán, a l’Amsterdam Swim Cup

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Miguel Durán, convocat amb la selecció espanyola per participar en l’Amsterdam Swim Cup

 

És la primera oportunitat per obtenir una mínima olímpica per als Jocs de Tòquio 2020

 

 

El nedador Miguel Durán ha estat convocat amb la selecció espanyola absoluta per participar en l’Amsterdam Swim Cup que se celebrarà a la capital holandesa del 13 al 15 de desembre. Es tracta d’una prova rellevant per a l’elit de la natació espanyola, atès que és la primera ocasió per nedar per sota de les mínimes olímpiques per als Jocs de Tòquio 2020 segons els criteris de selecció que va publicar l’Àrea de Natació de la Federació Espanyola a principi de temporada.

L’extremeny disputarà un total de tres proves en aquesta prestigiosa competició internacional. Debutarà el divendres 13 en els 200 m lliures, l’endemà dissabte afrontarà els 400 m lliures i clourà la seva participació divendres en els 800 m lliures.

La llista elaborada per Fred Vergnoux està formada per nou nedadores i cinc nedadors. En el capítol femení, han estat escollides Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), María de Valdés (CN Liceo), Marina García (CN Sabadell), Paula Juste (CN Lleida), Jimena Pérez (CD Gredos San Diego), Alba Vázquez (CN Colombino) i Lidón Muñoz, Jessica Vall i África Zamorano (CN Sant Andreu). En l’apartat masculí, i al marge de Durán, nedaran Francisco J. Chacón (CN Alcalá), Hugo González (Real Canoe NC) i Albert Escrits i Joan Lluís Pons (CN Sant Andreu).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).