Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Jornades de Xap Polo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Més de 800 alumnes participen a les jornades de Xap Polo del club i del Consell Esportiu del Vallès Occidental

 

Més de 800 alumnes d’entre 8 i 17 anys de deu centres educatius de la ciutat participen durant tota la setmana en les jornades de Xap Polo que organitzen conjuntament el Club Natació Terrassa i el Consell Esportiu del Vallès Occidental amb l’objectiu de donar a conèixer l’esport del waterpolo a la ciutat. Les sessions, que es desenvolupen de les 9.30 a les 12.30 hores del matí, van arrencar dilluns i conclouran demà divendres. Cal destacar que els monitors que les imparteixen són els jugadors de waterpolo Sergi Mora i Jordi Chico, les jugadores Marta Samper, Olga Descalzi, Elia Montoya, Claudia Abad i Ángela Ruiz i els tècnics Xavi Pérez i Óscar Sánchez.

L’activitat, que s’emmarca en la promoció esportiva que desenvolupa el Consell, compta amb la presència de les escoles Ramon Pont, Andersen, Joaquima de Vedruna, Pere Viver, El Vapor, L’Enxaneta i Antoni Ubach, i dels instituts Can Roca, Nicolau Copèrnic i Egara.

El Xap Polo és una modalitat esportiva que ha ideat la secció de waterpolo que concilia aprenentatge i entreteniment i que esdevé una forma d’introduir la pràctica del waterpolo en les edats més joves. Es concreta en un reglament adaptat per a cada edat on el contacte és pràcticament inexistent i es preveu l’ús d’elements auxiliars que facilitin la flotabilitat per als nens que ho necessitin. El joc és senzill, millora la forma física i conserva l’essència del waterpolo.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).