Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

Mencions i premis per al CN Terrassa en la Diada de la Natació Catalana

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La Federació Catalana de Natació va celebrar ahir dimarts 18 en el Cinema Aribau de Barcelona, la seva anual Diada de la Natació Catalana 2023. L’acte, acollit pel president de la federació catalana de natació, Ramón Bosch, va homenatjar als esportistes, tècnics, clubs i institucions que van destacar la temporada passada en les diferents disciplines aquàtiques.

Entre les mencions especials que es van repartir ahir es troba la de l’equip absolut femení de waterpolo per l’obtenció de l’or europeu en el Campionat de Waterpolo Europeu Femení realitzat a Split el passat mes d’agost, amb la participació de les nostres jugadores Paula Camus i Pili Peña.

A més també va rebre una menció especial l’equip juvenil femení per aconseguir el bronze mundial en el Campionat del món a Larissa, Grècia, amb contribució de la nostra boia, Daniela Quinzada.

Per la seva part Sergi Mora, entrenador del club, també va rebre una menció per formar part de l’equip tècnic del conjunt júnior masculí que va aconseguir una plata europea en el Campionat Europeu SUB-19 de Montenegro.

Alberto Barroso, exjugador del nostre club, també va recullir una menció per obtenir un bronze europeu, quan estava encara en el planter del primer equip del CN Terrassa l’any passat.

A més, el club va rebre el premi al cinquè millor club de Catalunya, que van recollir les nostres vicepresidentes Fàtima Taali i Ascensió Maillo.

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.