Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Victòria de Melani Costa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Melani Costa guanya els 400 m lliures en el Meeting d’Edimburg de natació

 

La nedadora Melani Costa va vèncer els 400 m lliures en el Meeting d’Edimburg que va celebrar-se entre divendres i ahir diumenge a la Royal Commonwealth Pool. La mallorquina va competir a la cita escocesa com a membre de la selecció espanyola absoluta.

Costa va ser la més ràpida de la final amb un registre de 4.13.46, tot superant Leah Crisp, plata amb 4.15.38, i Maria Grandt, que va penjar-se el bronze amb 4.16.59. La nedadora balear va rebaixar substancialment el seu temps a les sèries matinals, uns 4.18.84 que l’havien situat amb la millor marca de les participants.

Costa va destacar també en els 200 m lliures, prova en què va aconseguir el cinquè lloc en la final amb una marca de 2.02.06. Freya Anderson va imposar-se amb 1.58.19, just per davant de Signe Bro, plata amb 1.58.64, i de Georgia Coates, que va adjudicar-se el bronze amb 2.00.13. La nedadora del CN Terrassa havia estat setena en les sèries matinals amb 2.03.07.

La mallorquina va disputar una tercera distància a la ciutat escocesa, els 100 m lliures, en què va ser 13a amb un temps de 57.46. Costa havia establert el desè millor registre en les sèries matinals amb 57.05.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.