Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Victòria de Melani Costa

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Melani Costa guanya els 400 m lliures en el Meeting d’Edimburg de natació

 

La nedadora Melani Costa va vèncer els 400 m lliures en el Meeting d’Edimburg que va celebrar-se entre divendres i ahir diumenge a la Royal Commonwealth Pool. La mallorquina va competir a la cita escocesa com a membre de la selecció espanyola absoluta.

Costa va ser la més ràpida de la final amb un registre de 4.13.46, tot superant Leah Crisp, plata amb 4.15.38, i Maria Grandt, que va penjar-se el bronze amb 4.16.59. La nedadora balear va rebaixar substancialment el seu temps a les sèries matinals, uns 4.18.84 que l’havien situat amb la millor marca de les participants.

Costa va destacar també en els 200 m lliures, prova en què va aconseguir el cinquè lloc en la final amb una marca de 2.02.06. Freya Anderson va imposar-se amb 1.58.19, just per davant de Signe Bro, plata amb 1.58.64, i de Georgia Coates, que va adjudicar-se el bronze amb 2.00.13. La nedadora del CN Terrassa havia estat setena en les sèries matinals amb 2.03.07.

La mallorquina va disputar una tercera distància a la ciutat escocesa, els 100 m lliures, en què va ser 13a amb un temps de 57.46. Costa havia establert el desè millor registre en les sèries matinals amb 57.05.

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).