Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Melani Costa, finalista…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Melani Costa, finalista en 200 m lliures i en 4×200 m lliures en el Campionat d’Europa de Glasgow  

 

La nedadora del CN Terrassa Melani Costa va aconseguir dues places de finalista en el Campionat d’Europa que va tenir lloc al Tollcross Internacional Swimming Centre de Glasgow (Escòcia) del 3 al 9 d’agost.

 

La mallorquina va debutar el diumenge 5 d’agost en els 200 m lliures. Va obtenir el cinquè millor temps en les sèries amb un registre d’1.59.01. Posteriorment, en semifinals, va millorar les seves prestacions en aturar el crono en 1.58.53, marca que li va proporcionar l’accés a la final amb el sisè millor temps. Costa va ser vuitena en la gran final amb un registre d’1.58.84, en una prova que va dominar la francesa Charlotte Bonnet amb 1.54.95, nou rècord del Campionat. L’holandesa Femke Heemskerk, segona amb 1.56.72, i la russa Anastasia Guzhenkova, tercera amb 1.56.77, van completar el podi.

 

Cinquena en 4×200 m lliures

 

La mallorquina va disputar una segona final en la màxima cita continental amb el quartet estatal de 4×200 m lliures, en el qual va figurar juntament amb Lidón Muñoz, Àfrica Zamorano i Esther Morillo. Espanya va classificar-se per a la final després de marcar el cinquè millor temps en les sèries amb 8.04.37. Costa va nedar la primera posta amb una marca de 2.00.08. El quartet estatal va repetir posició en la final tot i rebaixar el crono en més de dos segons (8.02.04). La nedadora del CN Terrassa va completar de nou la primera posta amb uns excel·lents 1.58.55. Gran Bretanya, Rússia i Alemanya, respectivament, van ocupar les places de podi.

 

Costa va ser també una de les integrants del quartet espanyol de 4×100 m estils, juntament amb Duane da Rocha, Jessica Vall i Lidón Muñoz. L’equip va quedar fora de la final en acabar en dotzena posició en sèries amb 4.04.79. La mallorquina va nedar la darrera posta, la d’estil lliure, amb un temps de 55.20.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.