Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Costa, plata en 200 m lliures

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Melani Costa es penja la plata en 200 m lliures en la quarta jornada del Campionat d’Espanya Absolut i Júnior Open

 

El Club Natació Terrassa va sumar una medalla de plata en la sessió de tarda de la quarta jornada del XX Campionat d’Espanya Open Absolut Astralpool i XXXVI Campionat d’Espanya Júnior en piscina de 50 metres que s’està celebrant a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. La competició aplega 629 participants de 159 clubs diferents i, com a clau d’accés per a les cites internacionals cabdals de la temporada, reuneix el bo i millor de la natació estatal, així com representació internacional.

Després de l’or en 800 m lliures assolit per Miguel Durán en la sessió de matí, Melani Costa va excel·lir en finalitzar segona la final dels 200 m lliures amb un temps de 2.00.39, només per darrere de la belga Valentine Dumont, campiona amb 1.59.98. El bronze va correspondre a Júlia Pujadas (CN Sant Andreu) amb un registre de 2.01.06. En aquesta mateixa prova, Aida López va ser 43a amb 2.10.04.

Així mateix, Maria Buch va ser 20a en 100 m papallona (1.04.51), prova en què Carla Campo va nedar les sèries amb un temps d’1.03.94. Finalment, Pau Curtu va quedar fora de la final A dels 200 m esquena. Va establir el vuitè millor temps en les semifinals amb 2.05.36, la mateixa marca que Carlos Rivera (CN San Vicente), fet que va conduir a ambdós nedadors a disputar una sèrie de desempat, en què Rivera va ser més ràpid que Curtu.

Els resultats dels nedadors del club van ser els següents:

 

200 lliures femenins
2.-Melani Costa 2.00.39
Sèries: 2.02.70
Semifinals: 2.00.53
43.-Aida López 2.10.04
Júnior
19.-Aida López 2.10.04
100 papallona femenins
20.-Maria Buch 1.04.51
Sèries: 1.04.74
Carla Campo
Sèries: 1.03.94
200 esquena masculins
Pau Curtu
Sèries: 2.05.95
Semifinals: 2.05.36
Desempat accés final A: 2.06.32

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).