Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Medalla de bronze en 4×50 estils masculins en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Medalla de bronze en 4×50 estils masculins en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern de natació

 

El CN Terrassa ha aconseguit la medalla de bronze en 4×50 m estils masculins en la primera sessió del LXV Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en piscina de 25 metres – Astralpool que s’està celebrant a les instal·lacions de Son Hugo de Palma de Mallorca. La competició aplega 623 nedadors de 123 clubs diferents.

El quartet format per Adrián Santos, David Benítez, Mario Mollà i Miguel Durán ha aturat el crono en 1.38.05, només per darrere del Madrid NC, campió amb 1.35.55, i del CE Mediterrani, plata amb 1.37.42.

 

Tres places de finalista A

 

El club ha assolit plaça per a tres finals A que es disputaran aquesta tarda. Mario Mollà n’ha acumulat dues en establir el quart millor temps en els 100 m estils (55.32) i el cinquè en els 100 m papallona (53.05). Les proves estan programades a les 18.24h i a les 19.05h, respectivament. Així mateix, David Benítez participarà en la final dels 50 m braça masculins, prevista per a les 18.55h, en haver aconseguit el millor registre de les sèries matinals amb 27.27.

Finalment, el quartet masculí de 4×200 m lliures disputarà l’última prova de la primera jornada a les 19.30h.

 

+ RESULTATS

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.