Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Martina Quiñonero, 10a en 400 m lliures any 2010 en el Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Martina Quiñonero, 10a en 400 m lliures any 2010 en el Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu

 

 

La nedadora Martina Quiñonero va classificar-se en una meritòria desena posició en 400 m lliures any 2010 en el Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu que va celebrar-se a la Piscina Sylvia Fontana de Tarragona entre dimecres i ahir diumenge.

L’egarenca, que va competir sota la direcció tècnica de Víctor Muñoz, va aturar el crono en 5.25.64 en una prova que va vèncer Elena Baca (CN Almeria) amb una marca de 5.09.07. Claudia Álvaro (CD El Valle) i Irene Ciércoles (CN Catalunya) van completar el podi amb uns temps respectius de 5.09.08 i de 5.11.05.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.