Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Martina Cardona, campiona d’Europa!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Martina Cardona es penja l’or al Campionat d’Europa Juvenil de waterpolo

 

 

La waterpolista Martina Cardona va penjar-se ahir la medalla d’or en el Campionat d’Europa Sub’17 que va celebrar-se a Volos (Grècia) com a integrant de la selecció espanyola juvenil. El combinat dirigit per Javier Aznar i Beatriz Espinosa va superar Rússia en la gran final per 12 a 11 (4-3, 4-1, 2-3 i 2-4) i va completar així un campionat impecable en vèncer els sis partits que ha disputat.

El primer quart va ser prou equilibrat. Espanya va signar una arrencada prou bona que li va permetre obria una primera diferència de dos gols mitjan període gràcies a una diana de Marta Ungría (3-1). Les russes, però, van reaccionar i van reduir la distància fins al 4 a 3 que va anotar Panfilova a falta de vint-i-sis segons per acabar el quart.Les de Javier Aznar van eixamplar de nou el marge en l’inici del segon període de la mà d’Ariadna Ruiz i Elena Camarena (6-3). Sharafutdinova va apropar les russes, però dues dianes de Nona Pérez i Paula Camus situaven un interessant 8 a 4 al descans.

A la represa, Rússia va intentar per tots els mitjans ficar-se en la lluita pel partit. El combinat estatal va aconseguir evitar-ho en primera instància en col·locar un esperançador 10 a 5 a dos minuts i mig del final del tercer període. En el tram final del quart, no obstant, les dianes de Evstifeeva i Panfilova van mantenir les russes amb esperança.

En els últims vuit minuts, Espanya va col·locar-se amb quatre gols d’avantatge a cinc minuts de la conclusió gràcies a l’encert de Camarena (12-8). Malgrat que el marge semblava prou tranquil·litzador, les russes van usar la figura de la portera-jugadora, una novetat en el reglament, per crear superioritats i van situar-se a només un gol a vint-i-sis segons de la botzina, però ja no van tenir temps material per forçar els penals.

 

Victòria contra Holanda en semis

 

Espanya va aconseguir el passi a la gran final dissabte en batre en semifinals Holanda per 8 a 6 (1-0, 3-2, 2-3 i 2-1). El combinat de Javier Aznar va adjudicar-se el primer quart amb una diana de Raquel Prieto als tres minuts de joc. En el segon període, en què va créixer notablement el ritme anotador, les espanyoles van incrementar la diferència. Les holandeses van situar-se 1 a 2, però un parcial de 3 a 0, amb Olivé, Prieto i Prats com a protagonistes, van enfilar l’electrònic fins al 4 a 2 al descans.

A la represa, Espanya va gaudir de la màxima renda després de la diana de Camus. Holanda, però, no havia dit la darrera paraula. Liderada per una inspirada Nikki Meijer, va apropar-se fins a només un gol al final del tercer quart (6-5).

En l’últim període, Kammerman va empatar el matx a quatre minuts i mig per a la conclusió. Les de Javier Aznar van sobreposar-se a la perfecció a la remuntada holandesa i van certificar la classificació per a la gran final amb gols de Prats i Camus.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.