Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Martina Cardona, al Campionat d’Europa Juvenil de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Martina Cardona disputarà el Campionat d’Europa Juvenil de waterpolo amb la selecció espanyola

 

 

La waterpolista Martina Cardona ha estat convocada amb la selecció espanyola juvenil femenina per participar en el Campionat d’Europa Sub’17 que se celebrarà a Volos (Grècia) entre l’1 i el 8 de setembre. La llista elaborada per Javier Aznar i Beatriz Espinosa està integrada per catorze jugadores nascudes els anys 2002 i 2003.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Juvenil
Campionat d’Europa
Volos (Grècia). 1-8 de setembre

 

Elena Camarena2002CDN Boadilla
Paula Camus2002CDN Boadilla
Martina Cardona 2002 CN Terrassa
Elia Jiménez2002CN Sant Feliu
Ana Marcos2003CN Sant Feliu
Natalia Naya2002EWP Zaragoza
Alba Olivé2002CN Sant Feliu
Maria Palacio2003CN Sant Andreu
Nona Pérez2003CN Sabadell
Paula Prats2003CE Mediterrani
Raquel Prieto2002CN Rubí
Ariadna Ruiz2002CN Rubí
Martina Terré2002CN Catalunya
Marta Ungría2002CE Mediterrani

 

Rússia, Eslovàquia i Turquia, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup D, en el qual tindrà com a rivals Eslovàquia (diumenge 1, 16.00h), Rússia (dilluns 2, 17.20h) i Turquia (dimarts 3, 11.40h). El grup A està integrat per França, Grècia, Romania i Sèrbia; el grup B el formen Txèquia, Hongria, Israel i Itàlia; i el grup C aplega Bulgària, Gran Bretanya, Alemanya i Holanda. El primer classificat de cada grup accedirà directament als quarts de final, que se celebraran el dijous 5, mentre que el segon i el tercer disputaran la ronda de vuitens de final el dimecres 4. Les semifinals estan programades per al dissabte 7, mentre que la gran final i el matx pel tercer i quart lloc es jugaran el diumenge 8.

 

+ INFORMACIÓ DEL CAMPIONAT

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.