Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Martina Cardona, al Campionat d’Europa Juvenil de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Martina Cardona disputarà el Campionat d’Europa Juvenil de waterpolo amb la selecció espanyola

 

 

La waterpolista Martina Cardona ha estat convocada amb la selecció espanyola juvenil femenina per participar en el Campionat d’Europa Sub’17 que se celebrarà a Volos (Grècia) entre l’1 i el 8 de setembre. La llista elaborada per Javier Aznar i Beatriz Espinosa està integrada per catorze jugadores nascudes els anys 2002 i 2003.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Juvenil
Campionat d’Europa
Volos (Grècia). 1-8 de setembre

 

Elena Camarena 2002 CDN Boadilla
Paula Camus 2002 CDN Boadilla
Martina Cardona 2002 CN Terrassa
Elia Jiménez 2002 CN Sant Feliu
Ana Marcos 2003 CN Sant Feliu
Natalia Naya 2002 EWP Zaragoza
Alba Olivé 2002 CN Sant Feliu
Maria Palacio 2003 CN Sant Andreu
Nona Pérez 2003 CN Sabadell
Paula Prats 2003 CE Mediterrani
Raquel Prieto 2002 CN Rubí
Ariadna Ruiz 2002 CN Rubí
Martina Terré 2002 CN Catalunya
Marta Ungría 2002 CE Mediterrani

 

Rússia, Eslovàquia i Turquia, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup D, en el qual tindrà com a rivals Eslovàquia (diumenge 1, 16.00h), Rússia (dilluns 2, 17.20h) i Turquia (dimarts 3, 11.40h). El grup A està integrat per França, Grècia, Romania i Sèrbia; el grup B el formen Txèquia, Hongria, Israel i Itàlia; i el grup C aplega Bulgària, Gran Bretanya, Alemanya i Holanda. El primer classificat de cada grup accedirà directament als quarts de final, que se celebraran el dijous 5, mentre que el segon i el tercer disputaran la ronda de vuitens de final el dimecres 4. Les semifinals estan programades per al dissabte 7, mentre que la gran final i el matx pel tercer i quart lloc es jugaran el diumenge 8.

 

+ INFORMACIÓ DEL CAMPIONAT

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).