Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Triatló

Mario Sinués i Laura Gómez…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Sinués i Laura Gómez, guanyadors del 9è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

 

El Club Natació Terrassa, a través de la secció de triatló, va organitzar ahir diumenge la novena edició del Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló. La prova va aplegar 530 participants (260 en la cursa i 270 en la duatló). Com en els anys anteriors, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es van destinar a la Marató de TV3, dedicada a enguany al càncer.   

 

Segona victòria de Mario Sinués

 

Mario Sinués va adjudicar-se la victòria en el Duatló de Muntanya de forma prou folgada. El triatleta del T-Bikes Club Triatló va completar els tres trams de la prova, 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu, amb un temps d’1h34’50”, tot avantatjant en més d’un minut Albert Camps (Club Medina Triatló), segon amb 1h36’13”. El tercer lloc va correspondre a Xavier Madrona (Club Triatló Lluçanès), amb una marca d’1h36’16”. Cal destacar que Sinués ha vençut les dues edicions del Duatló en què ha participat.  

 

Quant a l’apartat femení, Laura Gómez (CMG Ferrer Hotels) va reeditar el triomf aconseguit l’any passat amb molta comoditat. Va imposar-se amb un registre d’1h50’50”, gairebé sis minuts menys que la segona classificada, Laura Terradas (Club Triatló Granollers), que va aturar el crono en 1h56’22”. Blanca Vallès (CERRR Igualada) va completar el podi amb una marca de 2h00’02”.

 

Abel Serra guanya en categoria júnior

 

Respecte a la participació local, cal subratllar que el triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Abel Serra va obtenir el triomf en categoria júnior amb un registre d’1h43’04”, marca que el va situar tretzè de la general. Biel Farré (Club Triatló Granollers) va ser segon amb 1h48’26”, mentre que Joan Riba (Club Triatló Lluçanès) va ocupar el tercer lloc amb un temps de 1h57’47”.

 
Errada de senyalització a la Cursa de Muntanya

 

Pel que fa a la Cursa de Muntanya, una errada de senyalització en un punt del circuit va provocar que no tots els atletes fessin els 10 quilòmetres previstos. Per aquest motiu, l’organització va decidir no lliurar els guardons corresponents a aquesta prova, ja que els resultats estaven del tot desvirtuats en no poder distingir quins atletes havien fet el recorregut íntegre i quins no. A la pàgina de Facebook de la prova, l’organització ha demanat públicament disculpes als participants per l’errada comesa, inèdita en la història de la prova, i els ha demanat confiança de cara properes edicions.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.