Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Judo

Bronze per a Mario Pulido

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Pulido, bronze en categoria infantil en la Supercopa de Catalunya de judo

 

El judoka infantil Mario Pulido va penjar-se la medalla de bronze en la categoria menys de 42 quilos en la Supercopa de Catalunya de judo que va celebrar-se dissabte passat al Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga. La competició va aplegar més de 300 esportistes dels millors clubs de judo d’arreu de Catalunya.

Pulido, que debuta enguany en categoria infantil, va quallar una gran actuació, atès que només va perdre un combat, contra el rus Ilisev, que va acabar proclamant-se campió. El judoka egarenc va pujar al podi després del combat més llarg i dur del torneig, de sis minuts de durada. Pulido va mostrar ambició, qualitat i un gran esperit competitiu. Va empatar el combat amb un waza ari que va portar el desenllaç al golden score, un període suplementari per determinar el guanyador, durant el qual va aconseguir un segon waza ari que va decantar la balança al seu favor.

Pulido serà un dels integrants de l’equip del CN Terrassa que participarà en el XL Torneig Internacional de Judo Liceo La Paz que es desenvoluparà a la Corunya del 10 al 12 de maig.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.