Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Mario Mollà, vuitè en 100 m lliures al Meeting Internacional de Mònaco

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, vuitè en 100 m lliures al Meeting Internacional de Mònaco de natació

 

 

El nedador Mario Mollà va participar el cap de setmana en el Meeting Internacional de Mònaco com a membre de la selecció catalana. La prova està inclosa en el prestigiós circuit Mare Nostrum, que integra dues cites més, el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon (1 i 2 de juny) i el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona (5 i 6 de juny).

Mollà va ser finalista en una de les quatre proves que va afrontar, els 100 m lliures. El barceloní va ser vuitè amb un registre de 50.70, una marca lleugerament superior als 50.48 que havia establert en les sèries. Així mateix, va acabar novè en els 100 m papallona amb un crono de 54.83.

Mollà va nedar també dues proves de velocitat pura, els 50 m lliures i els 50 m papallona, que es van desenvolupar en format d’eliminatòries de vuitens de final, quarts de final, semifinals i final. En els 50 m papallona, el nedador del CN Terrassa va classificar-se per als quarts de final després d’assolir el sisè millor registre de vuitens (24.79). En la ronda de quarts, va ser vuitè amb 24.95 i no va poder accedir a semifinals. Pel que fa als 50 m lliures, Mollà va ser quinzè als vuitens de final amb una marca de 23.54.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.