Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà tanca el Campionat del Món Absolut de natació amb rècord d’Espanya i novè lloc en 4×100 m estils

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà tanca el Campionat del Món Absolut de natació amb rècord d’Espanya i novè lloc en 4×100 m estils

 

 

 

El nedador del CN Terrassa es queda a només tres centèsimes de les semifinals dels 100 m papallona en batre el rècord de Catalunya (50.67)

 

 

 

El nedador Mario Mollà va tancar brillantment la seva participació al Campionat del Món Absolut de natació en piscina curta que s’ha celebrat a Melbourne (Austràlia).

Mollà va excel·lir dissabte en els 100 m papallona, la segona prova individual que va afrontar en aquesta competició. El nedador barceloní va nedar la cinquena sèrie i va aturar el crono en uns esplèndids 50.67, marca que el va situar en el dissetè lloc a només tres centèsimes d’accedir a les semifinals (50.64). Com ja va fer en els 50 m papallona, Mollà va batre el rècord de Catalunya, que estava en possessió d’Àlex Villaécija des del 2009 (51.37).

 

Novè lloc i rècord d’Espanya en el 4×100 m estils

 

El nedador del CN Terrassa va cloure ahir la seva participació a la cita australiana amb una nova fita destacada. El quartet estatal de 4×100  m estils, completat per Hugo González, Carles Coll i Sergio de Celis, va ser novè en les sèries amb un registre de 3.26.48, nova plusmarca estatal tot rebaixant els 3.26.52 que van establir Aschwin Wildeboer, Sergio García, Álex Sánchez i Eloi Saumell l’any 2009 en l’era dels banyadors de poliuretà.

González va nedar la posta d’esquena en 51.86. Coll va prendre el relleu i va cobrir els 100 m braça en 58.24. Mollà va ser el tercer rellevista en saltar a l’aigua i va establir un temps de 50.36 en els 100 m papallona. De Celis va protagonitzar la darrera posta, la de crol, en què va aturar el crono en 46.02. Espanya va quedar-se a tres dècimes (la República Txeca va ser vuitena amb 3.26.18) de segellar una altra plaça de finalista.

 

Balanç de tres places de finalista                 

 

Mollà tanca la seva participació amb tres sisenes posicions en els relleus 4×50, 4×100 i 4×200 m lliures, en tots tres casos, amb nous rècord d’Espanya, i amb dos rècords de Catalunya en les dues proves individuals que ha disputat, els 50 m papallona (23è amb 22.83) i els 100 m papallona (17è amb 50.67).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.