Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Mario Mollà, sisè en la final del 4×100 m lliures al Campionat del Món Absolut de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, sisè en la final del 4×100 m lliures al Campionat del Món Absolut de natació

 

 

 

El nedador Mario Mollà s’ha classificat en un esplèndida sisena posició en la final de 4×100 m lliures en la primera jornada del Campionat del Món Absolut de natació en piscina curta que s’està celebrant a Melbourne (Austràlia) fins diumenge.

El quartet estatal, que completaven Carles Coll, Sergio de Celis i Luis Domínguez, ha aturat el crono en uns magnífics 3.07.19 i ha tornat a superar el rècord d’Espanya que havia fet en les eliminatòries (3.07.75). El títol mundial ha estat per a Itàlia amb un temps de 3.02.75, nou rècord del món. Austràlia, plata amb 3.04.63, i els Estats Units, bronze amb 3.05.09, han completat el podi.

De Celis ha tocat en quart lloc en la primera posta amb un registre de 46.90. Domínguez n’ha pres el relleu i ha nedat l’hectòmetre en 46.63, tot situant Espanya en el sisè lloc. Mollà ha estat el tercer rellevista en saltar a l’aigua i ha establert un temps de 46.44, marca que ha permès el quartet guanyar una posició. Coll ha protagonitzat la darrera posta, en què ha aturat el crono en 47.22. Espanya s’ha quedat a només nou centèsimes del Canadà, cinquè amb 3.07.10.

 

Gran paper en sèries

 

El quartet estatal ja s’havia mostrat molt competitiu en sèries en assolir el cinquè millor temps dels inscrits amb rècord d’Espanya inclòs (3.07.75). Mollà va nedar la tercera posta amb un temps de 46.69.

 

Debut també en prova individual

 

Els dos nedadors del CN Terrassa presents a la cita australiana, Mollà i Alberto Lozano, han debutat avui en els 50 m papallona. Mollà ha estat 23è amb uns excel·lents 22.83, rècord de Catalunya a només cinc dècimes del rècord d’Espanya. Lozano, al seu torn, s’ha classificat 44è amb una marca de 23.43.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.