Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà, quart en 4×100 m lliures al Campionat d’Europa Absolut de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, quart en 4×100 m lliures al Campionat d’Europa Absolut de natació

 

 

El quartet estatal va batre el rècord d’Espanya de la distància

 

Mollà va ser finalista també amb el relleu de 4×100 m estils

 

 

Mario Mollà va quallar una actuació magnífica en el Campionat d’Europa Absolut de natació que va celebrar-se a Roma de l’11 al 17 d’agost. El nedador del CN Terrassa va excel·lir, sobretot, amb el relleu de 4×100 m lliures, prova en què va assolir la quarta posició i va contribuir a establir un nou rècord d’Espanya de la distància en companyia de Sergio de Celis, Carles Coll i Luis Domínguez (3.13.73). Mollà va nedar la tercera posta amb un registre de 49.30.

El nedador local va assolir una segona plaça finalista en la màxima competició continental, en aquest cas, com a integrant del relleu de 4×100 m estils. El quartet estatal, que van completar Sergio de Celis, Carles Coll i Nicolás García, va ser vuitè amb un temps de 3.37.25. Mollà va completar la tercera posta, la  de papallona, amb un temps de 52.20.

 

Tres proves individuals

 

Al marge dels relleus, el nedador del CN Terrassa va participar en tres proves individuals. En els 50 m papallona, va ser desè amb un crono de 23.61, lleugerament superior als 23.54 que havia establert en les sèries matinals. Mollà també va ser semifinalista en els 100 m papallona, prova en què va classificar-se setzè amb 53.13 després d’haver nedat en 52.68 en les sèries. Finalment, va ocupar la 33a posició en els 100 m lliures amb un temps de 49.90.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.