Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Mario Mollà, plata en els 50 m lliures i plaça per al Campionat d’Europa Absolut

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, plata en els 50 m lliures i plaça per al Campionat d’Europa Absolut en la quarta jornada del Campionat d’Espanya Open Absolut i Júnior de natació

 

Aida López també dobla podi en assolir el bronze en els 200 m papallona categoria absoluta i la plata en categoria absoluta jove

 

Ferran Siré, bronze en 200 m papallona en categoria absoluta jove

 

El Club Natació Terrassa ha aconseguit cinc medalles (una d’or, dues de plata i dues de bronze) en la quarta jornada del XXI Campionat d’Espanya Open Absolut i del XXXVII Campionat d’Espanya Júnior d’Hivern en piscina de 50 metres que s’està celebrant a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. La competició aplega 503 participants de 136 clubs diferents i, com a clau d’accés per a les cites internacionals de la temporada, reuneix el bo i millor de la natació estatal.

Mario Mollà ha sobresortit en assolir el segon lloc en els 50 m lliures masculins amb una marca de 22.69 només per darrere de Konrad Cerniak (CN Madrid), campió amb 22.28. Juan Francisco Segura (CD Sek) s’ha penjat el bronze amb 22.77. Amb aquest resultat, el nedador barceloní ha assolit la victòria en categoria absoluta jove i una plaça per al Campionat d’Europa Absolut que es disputarà a Budapest (Hongria) el mes de maig.

Així mateix, Aida López ha obtingut el bronze en 200 m papallona amb un crono de 2.15.33, registre que li ha proporcionat la plata en categoria absoluta jove. També ha pujat al podi Ferran Siré, setè en la final dels 200 m papallona amb 2.01.98, temps que li ha atorgat el bronze en categoria absoluta jove. D’aquesta manera, Siré ha assolit l’única plaça de finalista A de la delegació local en la jornada d’avui.

 

Tres finalistes B

 

Així mateix, el CN Terrassa ha acumulat tres places de finalista B, dues en els 200 m estils. Jordi Pérez ha ocupat el desè lloc amb 2.08.51, mentre que Andrea Feng Prades ha estat onzena amb 2.22.80. Finalment, Adrián Santos ha finalitzat dotzè en els 50 m lliures (23.53).

Els resultats dels nedadors del club han estat els següents:

 

200 papallona femenins
3.-Aida López2.15.33
Sèries:2.18.06
Absoluta Jove
2.-Aida López2.15.33
200 papallona masculins
7.-Ferran Siré2.01.98
Sèries:2.03.40
Absoluta Jove
3.-Ferran Siré2.01.98
50 lliures masculins
2.-Mario Mollà22.69
Sèries:23.05
12.-Adrián Santos23.53
Sèries:23.78
Absoluta Jove
1.-Mario Mollà22.69
200 estils femenins
11.-Andrea Feng Prades2.22.80
Sèries:2.22.83
200 estils masculins
10.-Jordi Pérez2.08.51
Sèries:2.07.83

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.