Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà, plata en 4×200 m lliures en els XIX Jocs del Mediterrani a Algèria

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, plata en 4×200 m lliures en els XIX Jocs del Mediterrani a Algèria

 

 

Mario Mollà va aconseguir la medalla de plata amb el relleu espanyol de 4×200 m lliures en els XIX Jocs del Mediterrani que van celebrar-se a Orà (Algèria).

El quartet estatal, completat per Carlos Quijada, Luis Domínguez i Miguel Martínez, va aturar el crono en 7.23.07, només per darrere de Grècia, or amb 7.17.91. El bronze va correspondre a Turquia amb un registre de 7.23.67. Mollà va nedar la primera posta del relleu espanyol amb un temps d’1.52.59.

El nedador del CN Terrassa va ser finalista en tres proves més. En els 50 m papallona, va quedar-se a tocar del podi en acabar quart amb 23.70, a només nou centèsimes del bronze, que va recaure en el grec Kristian Gkolomeev. Mollà havia establert el segon millor registre en les sèries matinals amb 23.81.

Les altres dues places de privilegi van arribar en els relleus. El quartet de 4×100 m lliures, format per Luis Domínguez, Mollà, Juan Segura i Miguel Martínez, va ser cinquè amb un temps de 3.20.10. El nedador barceloní del club va completar la segona posta amb una marca de 49.63. Així mateix, el quartet de 4×100 estils, integrat per Manuel Martos, Álex Castejón, Mollà i Domínguez, va finalitzar sisè amb un registre de 3.39.50. Mollà va nedar la posta de papallona amb un temps de 53.01.

El nedador del CN Terrassa va prendre part en tres proves individuals més en la cita algeriana. Va ser novè en 100 m lliures amb 50.06, onzè en 100 m papallona amb 53.59 i quinzè en 50 m lliures amb 23.39.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.