Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà, plata en 4×200 m lliures en els XIX Jocs del Mediterrani a Algèria

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà, plata en 4×200 m lliures en els XIX Jocs del Mediterrani a Algèria

 

 

Mario Mollà va aconseguir la medalla de plata amb el relleu espanyol de 4×200 m lliures en els XIX Jocs del Mediterrani que van celebrar-se a Orà (Algèria).

El quartet estatal, completat per Carlos Quijada, Luis Domínguez i Miguel Martínez, va aturar el crono en 7.23.07, només per darrere de Grècia, or amb 7.17.91. El bronze va correspondre a Turquia amb un registre de 7.23.67. Mollà va nedar la primera posta del relleu espanyol amb un temps d’1.52.59.

El nedador del CN Terrassa va ser finalista en tres proves més. En els 50 m papallona, va quedar-se a tocar del podi en acabar quart amb 23.70, a només nou centèsimes del bronze, que va recaure en el grec Kristian Gkolomeev. Mollà havia establert el segon millor registre en les sèries matinals amb 23.81.

Les altres dues places de privilegi van arribar en els relleus. El quartet de 4×100 m lliures, format per Luis Domínguez, Mollà, Juan Segura i Miguel Martínez, va ser cinquè amb un temps de 3.20.10. El nedador barceloní del club va completar la segona posta amb una marca de 49.63. Així mateix, el quartet de 4×100 estils, integrat per Manuel Martos, Álex Castejón, Mollà i Domínguez, va finalitzar sisè amb un registre de 3.39.50. Mollà va nedar la posta de papallona amb un temps de 53.01.

El nedador del CN Terrassa va prendre part en tres proves individuals més en la cita algeriana. Va ser novè en 100 m lliures amb 50.06, onzè en 100 m papallona amb 53.59 i quinzè en 50 m lliures amb 23.39.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).