Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Molla i Cesar Castro assoleixen bons resultats en el Mundial de Doha

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • Mario Molla fa mínima olímpica en els 100 papallona i Cesar Castro bat el record d’Espanya en els 200 lliures

 

Mario Molla i Cesar Castro, nedadors del CN Terrassa han estat competint en el Mundial de Doha, on han assolit molt bons resultats.

Divendres 16 de febrer, Mario Molla, va assolir la mínima olímpica en els 100 papallona, després de signar una marca de 51.48 en les semifinals i classificant-se com a quart posicionat per a la final. Dissabte 17 de febrer, va disputar la final, i es va posicionar com a setè del Món dels 100 papallona, amb una marca de 51.72.

Molla, va participar, en la final del 4×100 estils, on van assolir la cinquena plaça del món. El combinat va estar format per Hugo Gonzalez, Carles Coll, Sergio de Celis i Mario Molla. A més a més, el mateix nedador del CN Terrassa, també va participar en la final del 4×100 lliures, juntament amb De Celis, Dominguez i Coll, on, després de fer un temps final de 3:14.93 es van posicionar com a vuitens del món.

Per altra banda, César Castro, va batre el record d’Espanya en els 200 lliures, on va fer un temps de 1:47.01. Castro va participar en la final del 4×200 lliures, juntament amb Luis Dominguez, Sergio de Celis i Mario Molla, on es van posicionar com a vuitens del món, fent un temps total de 7:11.65.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.