Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà i Alberto Lozano encaren la recta final de preparació per al Campionat del Món Absolut

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà i Alberto Lozano encaren la recta final de preparació per al Campionat del Món Absolut

 

 

Els nedadors Mario Mollà i Alberto Lozano afronten la recta final de preparació de cara al Campionat del Món Absolut de natació en piscina curta que se celebrarà a Melbourne (Austràlia) del 13 al 18 de desembre.

Ambdós nedadors han estat convocats per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar en una concentració prèvia que es desenvoluparà a Sunshine Coast (Austràlia) del 4 a l’11 de desembre.

Mollà prendrà part en un total de quatre proves a la cita mundialista. Debutarà dimarts 13 en els 50 m papallona i el relleu 4×100 m lliures. Dissabte 17 nedarà els 100 m papallona i clourà la seva participació diumenge 18 en el relleu 4×100 m estils. Lozano, al seu torn, disputarà dues proves, els 50 m papallona i el relleu 4×100 m estils.

 

Nou nedadors

 

La llista elaborada per la RFEN per al Campionat del Món Absolut en piscina curta de Melbourne està formada per set nedadors i dues nedadores. Al marge de Mollà i Lozano, integren l’equip masculí Carlos Garach (CN Churriana), Carles Coll i Sergio de Celis (CN Sabadell), Hugo González (Madrid NC) i Luis Domínguez (CN Olivar). Així mateix, l’equip femení està format per Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) i Paula Otero (CN Arteixo).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.