Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà es classifica per als 100 m papallona del Campionat d’Europa Absolut de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà es classifica per als 100 m papallona del Campionat d’Europa Absolut de natació

 

 

El nedador del CN Terrassa atura el crono en 52.83 en la final i es penja el bronze en categoria absoluta jove

 

 

El nedador del Club Natació Terrassa Mario Mollà va ser el protagonista local de la tercera jornada del XXII Campionat d’Espanya Open Absolut i del XXXVIII Campionat d’Espanya Júnior d’Hivern en piscina de 50 metres que s’està celebrant a la piscina municipal Virgen del Carmen de Torremolinos (Màlaga). La competició aplega 765 participants de 181 clubs diferents i, com a clau d’accés per a les cites internacionals de la temporada, reuneix el bo i millor de la natació estatal

Mollà va ser quart en la final dels 100 m papallona amb un registre de 52.83, temps que el classifica per disputar aquesta prova en el Campionat d’Europa Absolut que tindrà lloc a Roma (Itàlia) de l’11 al 17 d’agost i que li va atorgar la medalla de bronze en categoria absoluta jove.

 

Cinc finalistes A

 

Al marge de l’èxit de Mollà, la delegació local va acumular cinc places de finalista A. En categoria absoluta, Miguel Durán va ser setè en els 800 m lliures (8.10.75), mentre que Adrián Santos va finalitzar novè en els 200 m esquena (2.05.11). Les altres tres posicions de privilegi van arribar en categoria júnior. Adrià Roy va classificar-se setè en els 100 m papallona (57.14), Oriol Pérez va arribar desè en els 200 m esquena (2.09.60) i Gisela Guerrero va obtenir el desè lloc en els 100 m papallona (1.05.28).

 

Els resultats dels nedadors del club han estat els següents:

 

200 esquena masculins    
9.-Adrián Santos 2.05.11  
Sèries: 2.05.58  
Júnior    
10.-Oriol Pérez 2.09.60  
100 papallona masculins    
4.-Mario Mollà 52.83  
Sèries: 53.02  
28.-Ferran Siré 56.50  
Absoluta Jove    
3.-Mario Mollà 52.83  
Júnior    
7.-Adrià Roy 57.14  
Sèries: 57.55  
100 papallona femenins    
Júnior    
10.-Gisela Guerrero 1.05.28  
800 lliures masculins    
7.-Miguel Durán 8.10.75

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.