Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Cinc nedadors, al Campionat d’Espanya per Autonomies

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Molla, Eric Rodelas, Enrique Prats, Adrián Santos i Adrià Roy disputen amb la selecció catalana el VIII Campionat d’Espanya per Autonomies

 

 

Els nedadors Mario Molla, Eric Rodelas, Enrique Prats, Adrián Santos i Adrià Roy disputaran amb la selecció catalana el VIII Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes que se celebrarà a la piscina José Feo del CN Metropole (Las Palmas de Gran Canaria) del 14 al 16 de febrer.

Molla afrontarà un total de tres proves individuals, els 100 m papallona, els 200 m lliures i els 200 m estils. Al seu torn, els també júniors Rodelas i Prats intervindran en els 100 i 200 m braça, mentre que Santos prendrà part en els 100 i 200 m esquena. Al seu torn, l’infantil Adrià Roy nedarà els 100 i 200 m esquena. És possible, a més, que disputin alguna prova de relleus.

El campionat es desenvoluparà en quatre sessions. Divendres, tindrà lloc una única sessió a partir de les 17.00 hores. L’endemà dissabte, se celebraran dues sessions, una matinal a partir de les 9.30 hores i una de tarda que arrencarà a les 17.00h. Finalment, diumenge es disputarà una única sessió que s’iniciarà a les 9.30h.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.