Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà disputa el Campionat d’Europa Absolut de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà disputa el Campionat d’Europa Absolut de natació

 

 

El nedador del CN Terrassa afrontarà un total de quatre proves

 

 

Mario Mollà prendrà part en el Campionat d’Europa Absolut de natació que se celebrarà a Roma de l’11 al 17 d’agost. El nedador del CN Terrassa afrontarà un total de quatre proves a la capital italiana amb el desig de ser finalista, una aspiració centrada sobretot en els 100 m papallona. És el segon Europeu que disputarà el nedador del CN Terrassa, que ja va competir l’any passat a Budapest.

Mollà, de 20 anys, es mostra optimista abans de la cita. “Em trobo molt bé de forma. Em noto ràpid nedant, en els entrenaments, i amb marge de millora de cara al campionat, més fi que abans dels Jocs del Mediterrani”, competició en què va aconseguir la medalla de plata amb el relleu espanyol de 4×200 m lliures. El nedador barceloní, en plena concentració amb la selecció espanyola a Mallorca fins al dia 9, confessa que arriba “molt motivat” a la màxima cita continental. “Voldria acabar la temporada en gran, donant un pas endavant més en la meva carrera esportiva”.

El nedador del CN Terrassa afirma que aquesta millora es materialitzaria si assolís plaça de finalista en una prova. “La meva distància forta són els 100 m papallona. És cert que no vaig classificar-me per a semifinals a l’Europeu de Budapest, fita que ja em satisfaria. L’objectiu, però, és disputar la final”. Mollà afrontarà tres proves més a la capital italiana, els 50 m papallona, els 100 m lliures i el relleu 4×100 m lliures, que completaran Sergio de Celis i Carles Coll (CN Sabadell) i Luis Domínguez (EM El Olivar).

 

Programa de proves

 

Aquest és el calendari de proves que afrontarà Mario Mollà a Roma:

 

Dijous 11. 50 m papallona

Divendres 12. 100 m lliures

Dissabte 13. 100 m papallona

Diumenge 14. 4×100 m lliures

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.